کد: 175023830 فروردين 1400 ساعت 15:40

ادعای مارکا

رئال، چلسی و سیتی از چمپیونزلیگ اخراج نشده اند

یوفا فعلا برنامه ای برای جریمه باشگاه های موسس سوپرلیگ جدید اروپایی ندارد.
رئال، چلسی و سیتی از چمپیونزلیگ اخراج نشده اند

به گزارش "ورزش سه"، به نقل از مارکا، رئال مادرید، چلسی و سیتی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان فصل جاری هستند و منچستریونایتد و آرسنال نیز به نیمه نهایی لیگ اروپا رسیده اند. هر 5 باشگاه از موسسان سوپرلیگ جدید اروپا هستند و به جنگ علنی با یوفا و فیفا رفته اند.

 

 

1592878

 

 

شب گذشته 12 باشگاه بزرگ اروپایی خبر از برگزاری سوپرلیگ از آگوست 2021 دادند و به این ترتیب از عضویت یوفا خارج شده و یک لیگ جدید را راه اندازی خواهند کرد. در واقع لیگ قهرمانان امسال به پایان خود خواهد رسید مگر اینکه تهدیدهای جدی یوفا و فیفا این باشگاه ها را از تصمیم خود منصرف کند.

شب گذشته ادعا شد که 5 باشگاه فوق از لیگ قهرمانان و لیگ اروپا کنار گذاشته خواهند شد و نمی توانند به کار خود در فصل جاری ادامه دهند ولی دقایقی پیش مارکا گزارش داد که یوفا فعلا برنامه ای برای این موضوع ندارد و این تیم ها می توانند در نیمه نهایی برابر حریفان خود قرار بگیرند.

رئال باید به مصاف چلسی برود و سیتی نیز حریف پی اس جی است. در لیگ اروپا نیز یونایتد به مصاف رم می رود و آرسنال نیز حریف ویارئال است.

در مورد جریمه فیفا مبنی بر ممنوعیت حضور بازیکنان این 12 باشگاه در رقابت های بین المللی نیز هنوز خبر جدیدی منتشر نشده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

رئال، چلسی و سیتی از چمپیونزلیگ اخراج نشده اند | ورزش سه