کد: 175857308 خرداد 1400 ساعت 22:40

حیدری: بعید می‌دانم گلم آفساید باشد

مهاجم تعویضی گلزن سایپا معتقد است قبل از گلزنی برابر فولاد در موقعیت آفساید نبود.

به گزارش "ورزش سه"، مهرداد حیدری که به‌عنوان بازیکن تعویضی مقابل فولاد به میدان رفت و گلزنی کرد، در خصوص شرایط این مسابقه گفت: امروز یک مسابقه حساس 6 امتیازی داشتیم و برای ما که از نظر جدولی شرایط خوبی تجربه نمی‌کردیم، بازی حساسی بود. خدا را شکر توانستیم با تلاش و همت بازیکنان، تمرینات خوبی را در هفته گذشته انجام بدهیم و امروز هم سه امتیاز را مقابل فولاد بگیریم.

 

او ادامه داد: محکوم به برتری مقابل فولاد بودیم و خدا را شکر سه امتیاز را گرفتیم و جایگاه بهتری در جدول پیدا کردیم. اصلا دیگر به سقوط فکر نمی‌کنیم و سعی و تلاش ما بهبود رتبه سایپا است.

 

مهاجم سایپا تاکید کرد: پتانسیل بچه‌ها بالاست و کمی نیاز به خودباوری دارند که از این بازی روند و موتور تیم ما روشن شد. مطمئنا نتایج بهتری می‌گیریم و رتبه تیم را بهتر می‌کنیم.

 

حیدری در خصوص اینکه گفته می‌شود در موقعیت آفساید به توپ رسیده و گلزنی کرده است، گفت: بعید می‌دانم آن گل آفساید باشد. روی خط بود و کارشناسان داوری اظهار نظر خواهند داشت، اما بعید می‌دانم آفساید باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

حیدری: بعید می‌دانم گلم آفساید باشد | ورزش سه