کد: 176674518 تیر 1400 ساعت 09:2430.2K بازدید

یورو پزشک مغضوب مورینیو را با فوتبال آشتی داد

اوا کارنیرو، پزشک سابق چلسی، می گوید بعد از مدت ها از فوتبال لذت برده است.
یورو پزشک مغضوب مورینیو را با فوتبال آشتی داد

به گزارش "ورزش سه"، در آخرین فصل حضور مورینیو روی نیمکت چلسی بین او و پزشک زن باشگاه یک درگیری پیش آمد که در نهایت منجر به اخراج کارنیرو و آغاز حواشی بزرگی برای آقای خاص شد.

 

ماجرا از این قرار بود که اوا کارنیرو بعد از اینکه در جریان دیدار چلسی مقابل سوانزی به سرعت برای درمان ادن هازارد به زمین مسابقه دوید، از سوی مورینیو، "بی تجربه" قلمداد شد. این حرکت او باعث شد تا چلسی برای مدتی کوتاه 9 نفره بازی کند چرا که قبل از آن، آبی ها تیبو کورتوا را نیز از دست داده بودند.  البته برخی هم مدعی شدند که مورینیو از الفاظ رکیکی نسبت به این پزشک استفاده کرده است.

 

 

1620935

 

 

بعد از این اتفاقات کارنیرو در سال 2017 طی مصاحبه ای اعلام کرد که به سختی می‌تواند فوتبال تماشا کند. او همچنین سال گذشته در مصاحبه ای با talk sport گفت: "غیرممکن است که چیزی را که در بهترین قسمت یک سال از زندگی ام گذرانده ام، تجربه کنم و آن را تغییر ندهم. منصفانه است اگر بگویم که من به یک مرخصی احتیاج داشتم. در واقع لازم بود که بدون قرار گرفتن در توجهات شغل خود یعنی پزشکی را دنبال کنم. برخی مسائل از جمله نژاد پرستی، کودک آزاری و... باید در فوتبال تغییر کند."

 

در همین حال دو تیم انگلیس و ایتالیا یکشنبه شب در فینال رقابت‌های یورو و در ورزشگاه ومبلی شهر لندن به مصاف یکدیگر خواهند رفت. انگلیس با گل هری کین در وقت‌های اضافه دیدار برابر دانمارک به فینال صعود کرد و در سمت مقابل ایتالیا نیز در ضربات پنالتی موفق به شکست اسپانیا شد تا شاهد یک فینال جذاب و مهیج در ولی باشیم؛ در همین حال کارنیرو نیز تاکید کرد که پیروزی انگلیس و ایتالیا در نیمه نهایی دوباره لذت فوتبال را به او برگردانده و مسابقه فینال می تواند یک خوشحالی مضاعف برایش باشد.

 

 

 

1620934

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار