کد: 176927830 تیر 1400 ساعت 01:00

پورموسوی: خواسته مس یک امتیاز بود

سرمربی صنعت نفت می‌گوید مس رفسنجان برای یک امتیاز به آبادان آمده بود.
پورموسوی: خواسته مس یک امتیاز بود

به گزارش "ورزش سه"، سید سیروس پورموسوی در نشست خبری پس از دیدار با مس رفسنجان عنوان کرد: واقعا شرایط سختی در این وضعیت آب و هوایی داشتیم. با توجه به اینکه دست ما واقعا خالی است و تمام توان ما همین بازیکنان هستند، یک تیم خسته را با توجه به فشردگی مسابقات به زمین فرستادیم.

 

او ادامه داد: مصدومیت‌های زیادی بخاطر این فشردگی بازی‌ها داشتیم که متاسفانه روز گذشته هم ۵-۴ بازیکن سرما خوردند. از طالب ریکانی هم که با وجود بیماری امروز به زمین رفت، تشکر می‌کنم.

 

سرمربی صنعت نفت یادآور شد: به مس رفسنجان که توانست به خواسته‌اش برسد، تبریک می‌گویم. آنها برای یک امتیاز آمده بودند و چشم به ضدحملات داشتند، اما متاسفانه بخاطر اینکه هافبک وسط ما مصدوم و تعویض شد، با دریافت گل غافلگیر شدیم ولی پس از آن بچه‌های ما نمایش خوبی روی زمین داشتند و در نهایت هم به گل تساوی رسیدیم.

 

پورموسوی درباره گلایه مربی مس رفسنجان از داوری عنوان کرد: ما هم نسبت به سوت‌های داور معترض بودیم، اما آنها تاثیرگذار نبودند و اشتباهات در هر دو طرف وجود داشت که این مورد به بی‌تجربگی داور برمی‌گشت. در برخی مواقع با صدا سوت می‌زد، اما هر دو تیم از داوری ضربه خوردند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پورموسوی: خواسته مس یک امتیاز بود | ورزش سه