به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید پس از گذشت سه هفته از لالیگا و با دو برد و یک تساوی موقتا صدرنشین است و باید دید امشب اتلتیکو می تواند از سد ویارئال عبور کند یا خیر. در صورت توقف اتلتیکو و حتی در صورت برتری با یک گل اختلاف بارسا بر ختافه نیز صدر در اختیار رئال باقی خواهد ماند.
هر سه بازی رئال بیرون خانه بوده و نقش کریم بنزما در کسب این 7 امتیاز غیر قابل انکار بوده است. او در بازی اول برابر آلاوس دبل کرد. در بازی دوم برابر لوانته دقایق 5 و 85 دو پاس گل به گرت بیل و وینیسیوس داد و دیشب نیز روی تک گل بازی نقش مستقیم داشت و با سانتر او بود که دنی کارواخال توانست دروازه رئال بتیس را باز کند.
این بهترین شروع برای کریم بنزما در لالیگاست و روی 62 درصد گل های تیمش نقش مستقیم را ایفا کرده است.
بنزما از سال 2009 در رئال مادرید بازی می کند و باتجربه ترین بازیکن کنونی تیم است. او بعد از جدایی کریستیانو رونالدو بهترین آمار گلزنی را در کهکشانی ها به ثبت رسانده است.