کد: 179197423 آبان 1400 ساعت 12:5918.2K بازدید

استارت زارع از آمل برای نبرد با استیوسون(عکس)

امیرحسین زارع بعد از کسب مدال طلای جهان در دور برگشت لیگ برتر و در زادگاه خودش روی تشک رفت.
استارت زارع از آمل برای نبرد با استیوسون(عکس)

به گزارش "ورزش سه"، در حالی که لیگ برتر کشتی به مراحل پایانی خود نزدیک می شود، به تدریج کشتی گیران نامدار هم به ترکیب تیم ها اضافه می شوند. دیروز علاوه بر کشتی گیرانی همچون رضا اطری و محمدحسین محمدیان که در المپیک کشتی گرفتند، امیرحسین زارع نیز در ترکیب تیم فولادین ذوب آمل و در دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد روی تشک رفت.


دیدار حساس این تیم آملی با پاس ناجا که برای تعیین صدرنشین و مشخص شدن تیم راه یافته به نیمه نهایی از اهمیت بالایی برخوردار بود، در آخرین گام با حضور امیرحسین زارع روی تشک همراه شد. 

 

1664228


این هرکول آملی که حالا به عنوان قهرمان جهان شناخته می شود، در حالی در زادگاه خودش روی تشک رفت که کار سختی برای شکست رقیبش(علیرضا گرزبر) از تیم پاس ناجا نداشت. حضور تماشاگران در سالن و تشویق زارع از سوی آن ها در شهر آمل هم به جذابیت های این مبارزه افزوده بود. در نهایت هم زارع با اینکه خیلی هم به دردسر نیفتاد، توانست 9 بر صفر برابر رقیب خود به برتری برسد و پیروز تشک را ترک کند.


زارع البته در پایان کشتی دست رقیبش را بالا گرفت تا نشان دهد در 21 سالگی به اوج پختگی رسیده است. 


به نظر می رسد این هرکول آملی با ورودش به لیگ برتر جدا از بحث های مالی استارت خود را برای رویدادهای پیش روی بین المللی زده که اولین آن احتمالا سفر به آمریکا و رویارویی با گیبل استیوسون، قهرمان المپیک خواهد بود.

عکس ها: رضا وریجی

 

1664231

 

1664229

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار