کد: 181879320 فروردين 1401 ساعت 18:359.6K بازدید

دخیا: این‌ باخت مایه‌ شرمساری ماست

داوید دخیا، دروازه‌بان اسپانیایی منچستر یونایتد از شکست این تیم برابر اورتون بسیار ناامید و ناراحت است.
دخیا: این‌ باخت مایه‌ شرمساری ماست

به گزارش "ورزش سه"، منچستریونایتد امروز یک نتیجه ناامید کننده دیگر را کسب کرد؛ جایی‌که شاگردان رالف رانگنیک در گودیسون پارک با یک گل از اورتون شکست خوردند تا یک گام دیگر از کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا دورتر شوند.

داوید دخیا، دروازه‌بان اسپانیایی منچستر یونایتد، در پایان بازی گفت: "این مایه شرمساری ماست، ما باید این بازی‌ها را ببریم. ما گل نمی‌زنیم اما موقعیت‌های مناسبی هم برای گلزنی ایجاد نمی‌کنیم. ما به اندازه کافی خوب نیستیم. قرار گرفتن در جمع چهار تیم برتر سخت خواهد بود."

1704388

دخیا در ادامه گفت: "اورتون چهارشنبه هم بازی کرده بود و خستگی را هم با خود به‌همراه داشت اما آنها میل بیشتری نسبت به ما برای کسب پیروزی داشتند. این مسئله اصلا قابل قبول نیست. شکست خوردن در بازی امروز بسیار ناراحت‌کننده و تلخ است."

گفتنی است؛ منچستریونایتد با شکست در این بازی 51 امتیازی باقی ماند و حالا کار این تیم برای قرار گرفتن در جمع چهار تیم بالای جدول بسیار دشوار شده چرا که دو تیم تاتنهام و آرسنال با انجام بازی‌های کمتر نسبت به یونایتد 54 امتیازی هستند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

دخیا: این‌ باخت مایه‌ شرمساری ماست | ورزش سه