کد: 182621404 خرداد 1401 ساعت 20:07

ادای احترام تراکتوری‌ها به سکوهای خالی؛

ابتکار جالب کیانی در روز سوت و کور یادگار (عکس)

بازیکنان تراکتور پیش از گرم کردن به سمت سکوهای خالی ورزشگاه رفته و جای هواداران خود را خالی کردند.

به گزارش "ورزش سه"، به دلیل آن چه که در دیدار تراکتور و پرسپولیس رخ داد، شاگردان ساغلام به برگزاری بازی خانگی امروز خود بدون حضور تماشاگر محکوم شدند.

آنها که در بازگشت تماشاگران خود به ورزشگاه، صاحب دو برد شده و از منطقه خطر گریخته بودند، بعد از بازی ناتمام مقابل پرسپولیس که در حضور بیش از 60 هزار تماشاگر برگزار شد، امروز از ساعت 20 به مصاف فجرسپاسی رفتند؛ این در حالی است که امروز، هیچ تماشاگری روی سکوها حضور ندارد.

مهدی کیانی، کاپیتان تیم تراکتور که در حین ورود تیم به داخل ورزشگاه مقابل دوربین ورزش سه، یادگار امام بدون تماشاگر را به هیچ تشبیه کرده بود، پیش از گرم کردن، بازیکنان تراکتور را به سمت سکوهای خالی برد تا نسبت به هوادارانی که جای آنها امروز خالی است، ادای احترام کنند.

بازیکنان تراکتور به درخواست کاپیتان خود به سمت سکوها رفتند و بعد از دست زدن به زمین برگشته و برای بازی امروز مقابل فجر، گرم کردند.

1716491
1716492
1716493
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار