کد: 183658012 مرداد 1401 ساعت 11:5142.7K بازدید

ستاره جدید گل گهر را کتک زدند!

خرید جدید سیرجانی‌ها به سوژه اصلی تمرینات گل‌گهر در اردوی آماده‌سازی ترکیه تبدیل شده است.
ستاره جدید گل گهر را کتک زدند!

به گزارش "ورزش سه" گل‌گهر سیرجان این روزها به دور از هیاهوی نقل و انتقالات اردوی آماده‌سازی‌ در ترکیه را پشت سر می‌گذارد و برای حضور قدرتمند در لیگ بیست و دوم تمرین می‌کند.
در این بین، حضور وسلی گومز برزیلی در گل‌گهر بر جذابیت‌های اردوی این تیم در ترکیه افزوده و ستاره برزیلی به سوژه اصلی تمرینات گل‌گهر تبدیل شده است. گومز که دومین جلسه تمرینی با سیرجانی‌ها را پشت سر گذاشت، مورد استقبال ویژه بازیکنان قرار گرفت و با تشکیل تونلی مخصوص، مورد نوازش شاگردان قلعه‌نویی قرار گرفت.
گومز که از معدود برزیلی‌های حاضر در فوتبال ایران با سابقه بازی در سری A این کشور به شمار می‌رود، به عنوان جانشین سعید صادقی به گل‌گهر پیوسته و با توجه به کارنامه قوی و سن و سال مناسبش پیش‌بینی می‌شود یکی از بازیکنان تاثیرگذار لیگ بیست و دوم خواهد بود و نقشی کلیدی در تیم قلعه‌نویی ایفا خواهد کرد.

1732292
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار