کد: 197062614 مهر 1402 ساعت 11:42

پایان کار ناشنوایان ایران با عنوان ششم

تیم فوتبال ناشنوایان با عنوان ششمی به کار خود در مسابقات قهرمانی جهان پایان داد.
 پایان کار ناشنوایان ایران با عنوان ششم

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزش های ناشنوایان؛ تیم‌های ملی فوتبال ناشنوابان ایران و آلمان عصر امروز - پنجشنبه 13 مهرماه در ادامه  چهارمین دوره قهرمانی جهان فوتبال 2023 ناشنوایان در مالزی به مصاف هم رفتند و در پایان تیم ایران 2 بر 0 مغلوب شد و با عنوان ششمی به کار خود در این دوره از مسابقات پایان داد.

 برای تیم ایران : مصطفی مرادی، ایمان محبی (کاپیتان)، امیرحسین اسماعیلی، اسماعیل عربلو ، رضا جدیری ، محمدامین سلیمانی (پوریا سعیدی)، عبدالمهدی هاموری، علی سلیمی ، سینا صابری(سید امین دهقان) ، امیررضا حسن زاده و جواد غلامی(شاهین فصیحی) به میدان رفتند.

گلهای آلمان‌ دقایق 45+1 و 87 به ثمر رسید.

تیم‌های ژاپن و اوکراین در دیدار فینال سنگال و مصر در دیدار رده بندی این دوره از رقابت‌ها روز شنبه 15 مهرماه به مصاف هم می‌روند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پایان کار ناشنوایان ایران با عنوان ششم | ورزش سه