کد: 197485502 آبان 1402 ساعت 13:1042.5K بازدید

نکو در طرح ۱۰۳ سالگی اوساسونا (عکس)

باشگاه اوساسونا صد و سومین سالگرد تاسیس خود را با پوستری از بازیکنان قدیمی خود جشن گرفت.
نکو در طرح ۱۰۳ سالگی اوساسونا (عکس)

به گزارش ورزش سه، امروز صد و سومین سالگرد تاسیس باشگاه اسپانیایی اوساسوناست، این باشگاه در پوستری که به این مناسبت طراحی کرده عکس جواد نکونام سرمربی کنونی استقلال که ۷ سال در این باشگاه اسپانیایی عضویت داشت، را قرار داده است.

جواد نکونام (بیشترین بازی در بین بازیکنان خارجی تاریخ با ۱۹۷ مسابقه)، پونال (بیشترین بازی در این بازیکنان اسپانیایی)، اوربان (بهترین گلزن خارجی باشگاه)، آراساته (بیشترین حضور روی نیمکت تیم به عنوان سرمربی) به همراه روبرتو تورس هافبک فصل قبل فولاد و کنونی گل گهر گهر و لوکاس تورو، دارید گارسیا، خوان فران و دیگر ستاره‌های تاریخ حضور داشتند.

1944152

جواد نکونام که سابقه کاپیتانی در این باشگاه را داشته، همواره رابطه خوبش با مسئولان این تیم را حفظ کرده و محبوبیت خاصی بین هواداران دارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار