کد: 198373310 آذر 1402 ساعت 11:34

اینیستا لباس عربی مسی را قرض گرفت!

آندرس اینیستا، اسطوره اسپانیایی تیم الامارات، در اولین فصل حضور خود در لیگ ادنوک، روز ملی امارات را جشن گرفت.
اینیستا لباس عربی مسی را قرض گرفت!

به گزارش "ورزش سه"، اینیستا پس از پایان قراردادش با باشگاه ژاپنی ویسل کوبه، در فصل نقل و انتقالات تابستانی 2023 در یک انتقال آزاد به تیم امارات پیوست.

در 2 دسامبر هر سال، امارات متحده عربی روز ملی خود و سالگرد تأسیس اتحادیه در سال 1971 را جشن می‌گیرد. در این مناسبت ملی، ادارات دولتی و خصوصی تعطیل هستند.

روزنامه ورزشی الخلیج با انتشار دو تصویر از اینیستا در شبکه اجتماعی نوشت: آندرس اینیستا اسطوره فوتبال اسپانیا و ستاره فعلی باشگاه امارات روز امارات را با لباس ملی جشن می‌گیرد.

این بازیکن در این فصل به همراه تیمش در 15 مسابقه در تورنمنت‌های مختلف شرکت کرد که در این مدت دو گل به ثمر رساند و یک پاس گل نیز به ثبت رسانده است. تیم امارات تنها با کسب 5 امتیاز از 8 هفته نخست در رده سیزدهم جدول رده بندی این رقابت‌ها در بین 14 تیم قرار دارد و در 5 دور اخیر موفق به کسب پیروزی نشده است.

1960793
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

اینیستا لباس عربی مسی را قرض گرفت! | ورزش سه