کد: 201076507 فروردين 1403 ساعت 19:0425.5K بازدید

قایدی ساده‌ترین کار ممکن را انجام نداد!

مهدی قایدی به شکلی عجیب موقعیت دروازه خالی را گل نکرد.
قایدی ساده‌ترین کار ممکن را انجام نداد!

به گزارش "ورزش سه"، در نیمه نخست بازی ترکمنستان و ایران مهدی قایدی فرصت فوق‌العاده‌ای را به دست آورد اما با ضربه‌ای عجیب توپ را به بیرون زد تا اولین فرصت جدی ایران از دست برود.

حرکت در عمق بازیکنان ایران با بازی هوشمندانه سامان قدوس و رها کردن توپ برای مهدی طارمی همراه شد که این بازیکن در موقعیت تک به تک توپ را در مقابل دروازه خالی برای مهدی قایدی ارسال کرد اما ساده گرفتن قایدی در این صحنه و ضربه عجیبی که به توپ زد باعث شد تا موقعیت فوق‌العاده برای ایران از دست برود و اولین گل او در سال جدید به ثمر نرسد.

مهدی قایدی در بازی قبل مقابل ترکمنستان به میدان نرفته بود اما در این بازی از ابتدا درون زمین حضور پیدا کرد و می‌توانست خیلی زود اولین گل ایران را به ثمر برساند و اولین گل خود را هم در سال جدید وارد دروازه ترکمنستان کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار