کد خبر : 2058351 | 08 مرداد 1403 ساعت 14:46 | 40.9K بازدید | 39 دیدگاه

پرواز آسمان خراش‌های استقلال در ترکیه (عکس)

استقلالی‌ها برای لیگ بیست و چهارم هم شرایط فیزیکی خوبی خواهند داشت.

پرواز آسمان خراش‌های استقلال در ترکیه (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، در تصاویری که از تمرین استقلال منتشر شد نبردهای هوایی جانانه بین مهاجمان و مدافعان این تیم قابل توجه بود، اتفاقی که مدافعان لیگ برتری را مقابل استقلال به دردسر خواهد انداخت و آنها کار سختی برای مهار بازیکنان سرزن این تیم خواهند داشت.

مدافعان استقلال در تمرینات مقابل مهاجمانی مانند بلانکو و رمضانی قرار می‌گیرند و این شرایطی را رقم می‌زند تا در پاکسازی محوطه جریمه خودشان در جریان بازی‌های لیگ برتر تسلط خوبی پیدا کنند و مقابل بهترین سرزن‌های لیگ هر روز تمرینات سختی را داشته باشند.

همین اتفاق برای مهاجمان استقلال انجام می‌شود و مقابل مدافعانی تمرین می‌‌کنند که تسلط خاصی در سرزنی دارند و کمتر مهاجمی روی سر آنها عملکرد موفقی داشته و این یک جنگ تمام عیار در تمرین استقلال است.

2060104

آبی‌ها با حضور رامین رضاییان و جلالی در دو سمت زمین فرصت‌های خوبی در ارسال‌ها به دست خواهند آورد و این شرایط زمانی بهتر می‌شود که مدافعان وسط گلزن این تیم به ویژه آرمین سهرابیان قلب دفاعی را رها کرده باشد و شانس گلزنی خود را امتحان کند.

استقلال مانند سال گذشته همچنان میانگین قدی خوبی دارد و حتی در صورت حضور وینگرهای ریز نقش در ترکیب این تیم آنها حداقل 4.5 بازیکن بلند قامت در ترکیب اصلی خود خواهند داشت.

دیدگاه‌ها