کد: 206143421 مرداد 1403 ساعت 17:5952K بازدید

نامه خطرناک برای ستاره سرباز پرسپولیس

باشکاه ملوان برای میلاد سرلک نامه عدم نیاز ارسال کرده است.
نامه خطرناک برای ستاره سرباز پرسپولیس

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه ملوان هنوز سرنوشت میلاد سرلک را مشخص نکرده اما حالا غیبت این بازیکن برای ستاره پرسپولیس دردسرساز شده است.

رامبد رشیدی حالا خبر داده که این باشکاه نامه عدم حضور او را ارسال کرده است: داستان آقای سرلک تکراری شده و تمایلی نداریم که باز هم صحبت کنیم. فکر می‌کنم خود آقای سرلک تمایل به حضور در ملوان ندارد و بابت همین به دنبال راهکاریی است. این راهکار می‌تواند کفالت، کسری خدمت یا معافیت پزشکی باشد.

وی افزود: ایشان دو گواهی بابت بحث کمرشان آوردند که تحت درمان هستند. از زمانی که به شکل متعارف به بازیکنان سرباز مرخصی داده می‌شد، خیلی بیشتر شده و ما عدم حضور برایشان زدیم و پیگیر هستیم که چرا ایشان در سربازی حضور ندارند، اما بابت حضور در ملوان، سرمربی تیم تصمیم خواهند گرفت.

او در پایان گفت: به صراحت می‌گویم بازیکنی که دلش با تیم نباشد، هواداران هم علاقه‌ای به حضورش در تیم نخواهند داشت.

این اولین بار است که ملوان برای بازیکنی نامه عدم نیاز ارسال می‌کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

نامه خطرناک برای ستاره سرباز پرسپولیس | ورزش سه