کد: 208702805 آذر 1403 ساعت 21:2616.6K بازدید

توپی به آرمان نرسید که گل بزند

آخرین تیر ترکش موسیمانه هم خطا رفت!

مهاجم بلندقامت استقلال به عنوان آخرین تعویضی موسیمانه وارد زمین شد اما او هم نتوانست گره‌ای از کار تیمش باز کند.
آخرین تیر ترکش موسیمانه هم خطا رفت!

به گزارش "ورزش سه"، اگرچه در نیمه دوم استقلال عملکرد بهتری نسبت به نیمه نخست داشت و فوتبال نسبتا روان‌تری را به نمایش گذاشت، اما مهاجمان این تیم همچنان در باز کردن دروازه حریف ازبک ناکام ماندند.

پیتسو موسیمانه از روی نیمکت استقلال در نیمه دوم تلاش زیادی برای تغییر نتیجه انجام داد؛ او بعد از آنکه 4 تعویض همزمان را در دستور کار قرار داد، در آخرین دقایق اقدام به ورود مهاجم بلند قامت تیمش به زمین کرد اما این تعویض هم سودی برای آبی‌ها نداشت.

آرمان رمضانی که بیشتر به عنوان یار تعویضی در این فصل به زمین رفته، در دقیقه 83 بازی با پاختاکور هم این اتفاق را تجربه کرد و جای محمدحسین اسلامی را در زمین گرفت.

رمضانی در نوک حمله استقلال اگرچه سعی کرد خط دفاع حریف را اذیت کند اما ارسال‌های بلند هم‌تیمی‌هایش قبل از آنکه به او برسد، توسط مدافعان پاختاکور دفع شد. به عبارت بهتر رمضانی که مهاجم هدف استقلال در دقایق پایانی شده بود، توپ خاصی را دریافت نکرد که بتواند از آن استفاده کند و برای تیمش گل بزند تا آخرین تیر ترکش موسیمانه هم خطا برود و عایدی برای آبی‌ها نداشته باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

آخرین تیر ترکش موسیمانه هم خطا رفت! | ورزش سه