کد: 208819511 آذر 1403 ساعت 14:4615.2K بازدید

نیمکت‌نشینی عثمان تصادفی نبود

تنش بین دمبله و انریکه بالا گرفت

اکیپ امروز نوشت رابطه بین عثمان دمبله و لوئیس انریکه پس از اخراج این بازیکن در برابر بایرن به شدت خراب شده و او دیشب در بازی مقابل نانت، تنها 20 دقیقه بازی کرد.
تنش بین دمبله و انریکه بالا گرفت

به گزارش "ورزش سه"، رابطه بین دمبله و لوئیس انریکه در بهترین وضعیت خود نیست، به حدی که تنش دوباره بین دو طرف افزایش یافته است. روزنامه اکیپ در شماره امروز خود توضیح می‌دهد که اخراج دمبله در برابر بایرن، مربی اسپانیایی را کاملا ناامید کرده و واکنش او این بود که او را تنها 20 دقیقه در بازی برابر نانت به میدان فرستاد.

انریکه در کنفرانس خبری پس از تساوی برابر نانت گفت: «من از تمام شکست‌ها نتیجه‌گیری خودم را دارم و این در تصمیماتی که در حال و آینده می‌گیرم، حائز اهمیت هستند.»

نیمکت‌نشینی دمبله تصادفی نبود. عملکرد او در پاریس همچنان انتظارات را برآورده نمی‌کند (پی‌اس‌جی در سال 2023 برای جذب او 50 میلیون یورو هزینه کرده است) و پیشرفتی که با جدایی امباپه از او انتظار می‌رفت، محقق نشده است.

2116751

در واقع، لوئیس انریکه در ماه اکتبر، قبل از مواجهه با آرسنال در امارات، بعد از اینکه دمبله در رختکن به طرح تاکتیکی او پاسخی اعتراضی داد، تصمیم گرفت او را در پاریس نگه دارد. اگرچه عفو او پس از یک گفت‌وگوی بین بازیکن و مربی به سرعت انجام شد، واقعیت این است که بازیکن سابق بارسلونا همچنان عملکردی بسیار دور از بهترین نسخه خود را نشان می‌دهد.

دمبله همچنین بر این باور است که سبک لوئیس انریکه با ویژگی‌های او سازگار نیست. این ملی‌پوش فرانسوی به گفته اکیپ به صورت خصوصی به نزدیکان خود اعتراف کرده است که ایده‌های انریکه را درک نمی‌کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار