کد: 211042212 اسفند 1403 ساعت 13:05

قضاوت داوران ایرانی در لیگ قهرمانان

تیم داوری ایرانی برای قضاوت دیداری از سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا انتخاب شدند.
قضاوت داوران ایرانی در لیگ قهرمانان

به گزارش "ورزش سه"، مراحل حذفی رقابت‌های لیگ نخبگان و سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا در این هفته برگزار خواهد شد و تیم‌ها به مصاف رقبای خود می‌روند که قرار است یک تیم داوری ایرانی، دیداری از شرق آسیا را قضاوت کند.

دیدار دو تیم سانفریس هیروشیمای ژاپن و لیون سیتی سنگاپور از مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان سطح دو آسیا روز چهارشنبه 15 اسفندماه در هیروشیمای ژاپن برگزار می‌شود.

سانفریس با پیروزی هفت بر صفر در مجموع دو دیدار رفت و برگشت برابر نام دینه ویتنام راهی دور یک چهارم نهایی شد و لیون سیتی نیز با نتیجه هفت بر دو موانگ تونگ یونایتد تایلند را از پیش رو برداشت.

حالا و با اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، موعود بنیادی‌فر به عنوان داور وسط و علیرضا ایلدروم و فرهاد مروجی به عنوان کمک‌های وی قضاوت این بازی را برعهده دارند.

همچنین پیام حیدری به عنوان داور چهارم در این مسابقه حضور دارد. ناظر داوری از سوریه و نماینده مسابقه از هنگ‌کنگ انتخاب شده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

قضاوت داوران ایرانی در لیگ قهرمانان | ورزش سه