کد خبر : 2125578 | 20 اردیبهشت 1404 ساعت 08:10 | 10K بازدید | 1 دیدگاه

زاهدی دوباره در ترکیب آویسپا؛

حمله ستاره ایرانی به یوکوهاما!

مهاجم ایرانی آویسپا فوکوکا یکی از 11 نفر اصلی تیمش مقابل یوکوهاما است.

حمله ستاره ایرانی به یوکوهاما!

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب دیدارهای هفته شانزدهم جی لیگ ژاپن، تیم فوتبال آویسپا فوکوئوکا که شهاب زاهدی را در اختیار دارد، از ساعت 8:30 امروز (به وقت ایران) مقابل تیم یوکوهاما اف. سی قرار می‌گیرد.

شهاب زاهدی که در فصل 2025 شرایط خوبی در آویسپا فوکوئوکا داشته و در 14 مسابقه این فصل برای تیمش به میدان رفته و نمایش مؤثری در خط حمله داشته، باز هم در جمع نفرات اصلی تیمش مقابل یوکوهاما دیده می‌شود.

این مهاجم ایرانی که فصل قبل بهترین گلزن آویسپا فوکوئوکا با 11 گل و دو پاس گل بود، در دیدار هفته گذشته مقابل کاشیما آنتلرز صدرنشین در آستانه گلزنی قرار داشت که گلر حریف دو شوت او را مهار کرد تا حالا زاهدی امیدوار به انجام این کار در بازی امروز برابر یوکوهاما باشد.

تیم آویسپا فوکوئوکا با 21 امتیاز در جایگاه نُهم جدول جی لیگ ژاپن قرار گرفته که در صورت کسب پیروزی خارج از خانه مقابل یوکوهاما شانس صعود تا رده پنجم را خواهد داشت.

2184492

دیدگاه‌ها