کد: 212602022 اردیبهشت 1404 ساعت 07:1014K بازدید

قانون عجیب کواچ در تمرین دورتموند: شوت‌زنی ممنوع!

نیکو کواچ، سرمربی بروسیا دورتموند، تمرین شوت‌زنی را برای بازیکنانش ممنوع کرده است!
قانون عجیب کواچ در تمرین دورتموند: شوت‌زنی ممنوع!

به گزارش "ورزش سه"، پیش از آخرین هفته بوندس‌لیگا، بروسیا دورتموند در رقابت برای صعود به لیگ قهرمانان اروپا در موقعیت بسیار خوبی قرار دارد. در این موفقیت، یک روش تمرینی عجیب از نیکو کواچ نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا کرده است.

پس از پیروزی قاطع دورتموند مقابل بایرلورکوزن با نتیجه ۴-۲، شانس‌های این تیم برای حضور در لیگ قهرمانان اروپا به طرز قابل‌توجهی افزایش یافته است. حالا پیش از هفته پایانی، زرد و مشکی‌پوشان دوباره سرنوشت صعود را در دستان خود دارند.

نکته‌ای که در بازی مقابل لورکوزن بیشتر از همه به چشم آمد، خونسردی و دقت بازیکنان دورتموند در زدن ضربات پایانی بود. پنج شوت به سمت دروازه و چهار گل! آن هم در شرایطی که تمرین شوت‌زنی در طول هفته نقش چندانی نداشت، یا شاید هم دقیقاً به همین دلیل.

2185423

کریم آدیمی بعد از بازی گفت:«ما این هفته خیلی کم شوت زدیم. مربی همیشه می‌گوید بعد از تمرین دیگر شوت نزنید، باید برای بازی آماده و سرحال باشیم. من از آن دسته بازیکنانی هستم که دلم می‌خواهد بیشتر شوت بزنم. اما وقتی آمار این‌طور است، باید هفته آینده هم همین روال را ادامه بدهیم.»

دورتموند در مجموع فقط ۹ شوت در بازی داشت (با مقدار ایکس جی یا گل‌های مورد انتظار ۱٫۴۲). در مقابل، لورکوزن با وجود داشتن ۱۹ شوت تنها دو گل زد (ایکس جی آن‌ها ۲٫۶۲ بود).

در هفته پایانی، بروسیا دورتموند در ورزشگاه خانگی خود به مصاف هولشتاین کیل می‌رود؛ تیمی که سقوطش به دسته پایین‌تر قطعی شده است.

اگر دورتموند این بازی را با اختلاف بیش از دو گل ببرد، بدون توجه به نتایج دیگر تیم‌ها، صعودش به لیگ قهرمانان اروپا قطعی خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

قانون عجیب کواچ در تمرین دورتموند: شوت‌زنی ممنوع! | ورزش سه