کد: 212739227 اردیبهشت 1404 ساعت 21:3028.6K بازدید

به آرزوی مادرم رسیدم؛

فخریان: دوست دارم اولین گلم را در دربی بزنم

مجتبی فخریان می‌گوید دوست دارد اولین گل خود را در دربی برای پرسپولیس به ثمر برساند.
فخریان: دوست دارم اولین گلم را در دربی بزنم

به گزارش "ورزش سه"، مجتبی فخریان امروز به طور رسمی با امضای قرارداد به پرسپولیس پیوست. او که در لایو باشگاه قراردادش را به امضا رساند صحبت‌های جالبی را در مورد انگیزه‌اش در این تیم بر زبان آورد.

مجتبی فخریان، خرید جدید پرسپولیس، درباره حضور در این تیم و بازیکن مورد علاقه‌ خود گفت: بلاخره هر کسی که در پرسپولیس است، ستاره است. این باشگاه همیشه ستاره‌ها را به خدمت خودش گرفته. من هم می‌‌پسندم. بازی دورسون را بیشتر می‌پسندم. علیپور را هم دوست دارم. همه ستاره هستند.

او از علاقه‌اش به یکی از بازیکنان باسابقه پرسپولیس گفت: بازیکنی که از قبل و سال‌های گذشته دوست داشتم آقای عالیشاه بودند و خیلی دوست داشتم کنارش بازی کنم.

فخریان ادامه داد: بلاخره یک آرزو هست و من هم خوشحالم که به این آرزو رسیدم. از اینجا می‌گویم که خیلی خوشحالم بخاطر اینکه مادرم را به آرزویش رساندم و به پرسپولیس آمدم.

او درباره اهدافش در پرسپولیس گفت: دوست دارم اولین گلم را در دربی بزنم. دوست دارم سال‌های سال در پرسپولیس بدرخشم. با پرسپولیس و هواداران جام‌های زیادی بیاوریم. دل هواداران را شاد کنیم. دوست دارم بعد از درخشیدن در پرسپولیس به تیم ملی بروم و آن‌جا هم باز دل مردم را شاد کنم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
65اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

فخریان: دوست دارم اولین گلم را در دربی بزنم | ورزش سه