کد خبر : 2127392 | 27 اردیبهشت 1404 ساعت 21:30 | 19K بازدید | 166 دیدگاه

به آرزوی مادرم رسیدم؛

فخریان: دوست دارم اولین گلم را در دربی بزنم

مجتبی فخریان می‌گوید دوست دارد اولین گل خود را در دربی برای پرسپولیس به ثمر برساند.

فخریان: دوست دارم اولین گلم را در دربی بزنم

به گزارش "ورزش سه"، مجتبی فخریان امروز به طور رسمی با امضای قرارداد به پرسپولیس پیوست. او که در لایو باشگاه قراردادش را به امضا رساند صحبت‌های جالبی را در مورد انگیزه‌اش در این تیم بر زبان آورد.

ویدئو: 376615

مجتبی فخریان، خرید جدید پرسپولیس، درباره حضور در این تیم و بازیکن مورد علاقه‌ خود گفت: بلاخره هر کسی که در پرسپولیس است، ستاره است. این باشگاه همیشه ستاره‌ها را به خدمت خودش گرفته. من هم می‌‌پسندم. بازی دورسون را بیشتر می‌پسندم. علیپور را هم دوست دارم. همه ستاره هستند.

او از علاقه‌اش به یکی از بازیکنان باسابقه پرسپولیس گفت: بازیکنی که از قبل و سال‌های گذشته دوست داشتم آقای عالیشاه بودند و خیلی دوست داشتم کنارش بازی کنم.

ویدئو: 376618

فخریان ادامه داد: بلاخره یک آرزو هست و من هم خوشحالم که به این آرزو رسیدم. از اینجا می‌گویم که خیلی خوشحالم بخاطر اینکه مادرم را به آرزویش رساندم و به پرسپولیس آمدم.

او درباره اهدافش در پرسپولیس گفت: دوست دارم اولین گلم را در دربی بزنم. دوست دارم سال‌های سال در پرسپولیس بدرخشم. با پرسپولیس و هواداران جام‌های زیادی بیاوریم. دل هواداران را شاد کنیم. دوست دارم بعد از درخشیدن در پرسپولیس به تیم ملی بروم و آن‌جا هم باز دل مردم را شاد کنم.

دیدگاه‌ها