کد خبر : 2127751 | 29 اردیبهشت 1404 ساعت 11:26 | 10.9K بازدید | 24 دیدگاه

سر درد پیاتزا برای انتخاب شماره یک این پست تیم ملی

چالش شیرین پیاتزا در پست قطر پاسور؛ رقابت فشرده برای شماره یک تیم ملی!

سر درد پیاتزا برای انتخاب شماره یک این پست تیم ملی

به گزارش "ورزش سه"، با اعلام فهرست بازیکنان تیم‌های ملی الف و ب والیبال ایران، ترکیب پست حساس قطر پاسور توجه زیادی را به خود جلب کرد. در تیم ملی الف، نام‌های امین اسماعیل‌نژاد، بردیا سعادت و پویا آریاخواه دیده می‌شود، در حالی که امیرمحمد گلزاده به تیم ملی ب منتقل شده است. علاوه بر این بازیکنان، علی حاجی‌پور نیز به زودی به اردوی تیم ملی ملحق خواهد شد تا رقابت در این پست کلیدی داغ‌تر از همیشه دنبال شود.

روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی، حالا با گزینه‌های سطح بالایی روبه‌رو است. امین اسماعیل‌نژاد پس از یک فصل درخشان در اسکرابلخاتوف لهستان، با آمادگی فوق‌العاده به اردوی ملی آمده و یکی از مدعیان اصلی پست قطر پاسور است. از سوی دیگر، بردیا سعادت نیز فصل بسیار موفقی را در لیگ ترکیه سپری کرد و فرم قابل قبولی دارد. پویا آریاخواه نیز با عملکردش در اردوها توانسته نظر مثبت پیاتزا را جلب کند و به ترکیب تیم الف راه پیدا کند، در حالی که امیرمحمد گلزاده با وجود استعداد بالا فعلاً به تیم ب سپرده شده است.

در این میان، علی حاجی‌پور هم یکی دیگر از مدعیان جدی محسوب می‌شود. او با فولاد سیرجان به تمامی افتخارات ممکن در فصل گذشته دست یافت و یکی از عوامل اصلی موفقیت تیمش بود. با آغاز رقابت‌های لیگ ملت‌های ۲۰۲۵، همه نگاه‌ها به تصمیم نهایی پیاتزا خواهد بود تا مشخص شود چه کسی به‌عنوان قطر پاسور اول تیم ملی ایران به میدان خواهد رفت. در حال حاضر، به نظر می‌رسد امین اسماعیل‌نژاد با توجه به تجربه بین‌المللی و فرم عالی، بیشترین شانس را برای تصاحب این جایگاه دارد.

دیدگاه‌ها