قایدی و شهریار گل زدند، مغانلو و قدوس ساختند؛
آتشبازی 3 ستاره ایرانی در پایان فصل امارات
سه بازیکن ایرانی کلباء نمایش درخشانی در شب تساوی این تیم مقابل بنییاس داشتند.

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال کلباء برخلاف مسابقه قبل که دو ایرانی را بهطور همزمان در ترکیب داشت، در حالی از ساعت 19:30 امشب در ورزشگاه اختصاصی باشگاه بنییاس به مصاف این تیم رفت که مهدی قایدی، سامان قدوس و شهریار مغانلو را در ترکیب اولیه میدید تا آخرین بازی فصل لیگ برتر امارات را برگزار کند.
کلباء که روند خوبی در بازیهای گذشته با نمایش درخشان مهدی قایدی طی کرده بود، در حالی امشب مسابقه هفته بیست و ششم لیگ حرفهای امارات را مقابل تیم رده دوازدهمی بنییاس برگزار کرد که ایرانیها روی هر دو گل این تیم نقش اصلی را داشتند، اما در نهایت به برتری نرسیدند.

کلباء در دقیقه 25 روی یک پنالتی که پس از بازبینی صحنه توسط داور زن و تایید خطا روی شهریار مغانلو اعلام شده بود، با ضربه چیپ چشمنواز مهدی قایدی به گل رسید و یک بر صفر از بنییاس پیش افتاد.
قایدی که بهخاطر دریافت پنالتی از مغانلو خوشحال شده و به دنبال جبران آن بود، در دقیقه 30 ارسال زیبایی از روی ضربه ایستگاهی میانه زمین انجام داد که سانتر او با ضربه سر دیدنی شهریار به تور چسبید، اما آفساید این مهاجم ایرانی گرفته شد.

بنییاس تا دقیقه 68 کامبک زد و دو گل به ثمر رساند، اما دوباره درخشش ایرانیها نگذاشت کلباء عقب بماند و در دقیقه 75 شوت دیدنی سامان قدوس از ضربه ایستگاهی را مغانلو در ریباند و از مقابل تیرک دوم تبدیل به گل مساوی کرد.
کلباء در شبی که هر سه بازیکن ایرانی را تا پایان مسابقه در زمین داشت و با درخشش آنها به دو گل رسیده بود، به تساوی 2 بر 2 مقابل بنییاس دست یافت تا فصل 25-2024 لیگ برتر امارات را با 32 امتیاز و ایستادن در رتبه نُهم جدول تمام کند.

فصل فوتبالیِ لیگ برتر امارات در حالی به پایان رسید که سامان قدوس در 18 بازی آمار چهار گل و سه پاس گل را ثبت کرد، مهدی قایدی در 23 مسابقه 16 گل به ثمر رساند و هفت پاس گل داد و شهریار مغانلو نیز با هشت گل و دو پاس گل این رقابتها را پشتسر گذاشت.