کد خبر : 2128924 | 04 خرداد 1404 ساعت 04:30 | 36.2K بازدید | 11 دیدگاه

همه چیز برای شماره یک شدن به نفع گندوز است

در حالی که هنوز تاریخ آغاز رسمی اردوی تیم ملی الجزایر اعلام نشده، دو دروازه‌بان اصلی این تیم زودتر از موعد خود را به مرکز تمرینی سیدی‌موسى رسانده‌اند.

همه چیز برای شماره یک شدن به نفع گندوز است

به گزارش "ورزش سه"، الکسیس گندوز، دروازه‌بان فرانسوی-الجزایری فصل گذشته پرسپولیس، به همراه آنتونی ماندریا از روز سه‌شنبه در کمپ تمرینی تیم ملی حضور یافته‌اند تا تمرینات خود را زودتر از سایر بازیکنان آغاز کنند. این در حالی است که تیم ملی الجزایر باید روز پنجم ژوئن (۱۶ خرداد) به مصاف تیم ملی رواندا برود، اما هنوز زمان دقیق آغاز اردوی رسمی از سوی فدراسیون اعلام نشده است.

ورود زودهنگام این دو بازیکن می‌تواند نشانه‌ای از نگرانی کادر فنی الجزایر نسبت به وضعیت دروازه‌بان‌ها باشد؛ نگرانی‌ای که باعث شده دو گلر اصلی تیم با وجود تعطیلی دو هفته‌ای لیگ‌های باشگاهی‌شان، به اردو فراخوانده شوند تا از آمادگی آن‌ها اطمینان حاصل شود و سرمربی بتواند انتخاب دقیق‌تری بین آن‌ها داشته باشد.

در حال حاضر رقابت اصلی بین گندوز و ماندریا برای ایستادن در چارچوب دروازه الجزایر است؛ با این حال شرایط به سود دروازه‌بان پرسپولیس پیش می‌رود. گندوز که در آخرین اردو به‌دلیل غیبت ماندریا، شماره یک تیم ملی شده بود، این‌بار نیز با توجه به عملکرد موفقش در لیگ ایران شانس بالاتری دارد. او با ثبت کلین‌شیت‌های متعدد و نقش مؤثر در قرار گرفتن پرسپولیس در رتبه سوم لیگ برتر ایران، به یکی از موفق‌ترین دروازه‌بان‌های فصل تبدیل شد.

2162276

در سوی مقابل، ماندریا در فصلی تلخ با تیم انتهای جدولی کان در لیگ دسته دوم فرانسه روزهای سختی را سپری کرد و با انتقادات زیادی از سوی هواداران مواجه بود. وضعیت نابسامان خط دفاعی تیمش، آمار ضعیف او را نیز رقم زده و موقعیتش در تیم ملی را به خطر انداخته است.

در این بین، غیبت الکساندر اوکیدجا، دروازه‌بان متز که از ماه دسامبر بازی نکرده، تقریباً حضور او در اردو را منتفی می‌سازد. همچنین به نظر می‌رسد مصطفی زغبا دروازه‌بان بعدی لیست باشد؛ چرا که رایس مبولحی به تیم ملی بازنگشته و زین‌الدین بن‌بوت نیز در هفته‌های اخیر با اشتباهات متوالی‌اش در پیراهن اتحاد الجزایر، شانس حضور دوباره در اردو را از دست داده است.

این رقابت درون‌تیمی بین گندوز و ماندریا، سرنوشت شماره یک تیم ملی الجزایر در بازی حساس مقابل رواندا را مشخص خواهد کرد؛ رقابتی که با توجه به فرم فعلی، در اختیار دروازه‌بان پرسپولیس است.

دیدگاه‌ها