کد خبر : 2129964 | 08 خرداد 1404 ساعت 15:01 | 19.4K بازدید | 22 دیدگاه

میلان مانیان را برای فروش گذاشت!

ورود ایگلی تاره، مدیر ورزشی جدید میلان، در ساعات اخیر به تحول مهمی در این باشگاه منجر شده است.

میلان مانیان را برای فروش گذاشت!

به گزارش "ورزش سه"، دیدار روز سه‌شنبه، ماسیمیلیانو آلگری را به نیمکت میلان بسیار نزدیک کرده و قرارداد دوساله‌ای با گزینه تمدید برای سال سوم و دستمزد ۵ میلیون یورو در فصل آماده امضاست. آلگری همیشه گزینه اول جورجو فورلانی، مدیرعامل، بوده و مورد تحسین تاره قرار دارد. تردیدهای اولیه درباره او از بین رفته، به‌ویژه برای جلوگیری از ورود اینتر به رقابت برای جذب این مربی اهل لیورنو.

همزمان با توافق با آلگری، بحث‌های داغی درباره بازسازی اساسی ترکیب تیم صورت گرفته است. تیانی ریندرز، هافبک میلان، در آستانه انتقال به منچسترسیتی است و انتظار می‌رود پیشنهادی حداقل ۶۰ میلیون یورویی برای او ارائه شود.

به گزارش روزنامه رپوبلیکا، آینده مایک ماینیان نیز مشخص شده است. تمدید قرارداد این دروازه‌بان فرانسوی ماه‌هاست متوقف شده و در زمان امضای قرارداد، باشگاه آن را به حالت تعلیق درآورده است. این وضعیت ماینیان را کلافه کرده، تا جایی که او در نظر دارد یک سال دیگر بماند و سپس به‌صورت بازیکن آزاد جدا شود. این سناریو برای میلان غیرقابل‌قبول است و به همین دلیل تصمیم گرفته شده او در بازار نقل‌وانتقالات قرار گیرد. درباره تئو هرناندز، که وضعیت قرارداد مشابهی دارد، هنوز هیچ پیشرفتی حاصل نشده است.

ماسیمیلیانو آلگری کاملاً از وضعیت کلی آگاه است و حتی در این فصل هیچ مسابقه‌ای از میلان را از دست نداده، گویی منتظر تماس این باشگاه بوده است.

دیدگاه‌ها