لئو فقط یک گل کم داشت
تلاش نافرجام مسی برای نزدیک شدن به رونالدو
لیونل مسی هنوز در سال جاری میلادی در بازیهای ملی گلزنی نکرده و به بیست سال گلزنی متوالی برای آرژانتین نرسیده است.

به گزارش "ورزش سه"، لیونل مسی بار دیگر در استادیوم مونومنتال مقابل هواداران آرژانتینی بازی کرد و با استقبالی پر از محبت، شور و تشویق روبهرو شد. از لحظه ورود به زمین برای گرم کردن تا زمان تعویضش در دقیقه ۳۳ نیمه دوم با اسکیل پالاسیوس، جو مملو از حمایت بود. این دومین بازی ملی مسی در سال ۲۰۲۵ بود: ۲۸ دقیقه کمفروغ مقابل شیلی و ۷۸ دقیقه پرانرژیتر برابر کلمبیا. با این حال، گلی که عادت همیشگی اوست، به ثمر نرسید. مسی که ۱۹ سال پیاپی برای آلبیسلسته گلزنی کرده، هنوز در ۲۰۲۵ گلی نزده و برای رسیدن به رکورد ۲۰ سال متوالی، باید تا دور بعدی مقدماتی یا بازیهای دوستانه صبر کند.

مسی در سال ۲۰۰۵ با آرژانتین مقابل مجارستان در بوداپست شروع کرد، اما اخراج شد. آن سال در پنج بازی (۱۹۳ دقیقه) گلی نزد، تنها سال بدون گل او با تیم ملی.

از ۲۰۰۶، با گلی در بازی دوستانه مقابل کرواسی، روند گلزنی او آغاز شد و تا کنون ۱۱۳ گل به ثمر رسانده. در بازی با کلمبیا، مسی در نیمه اول کند بود، اما در نیمه دوم، بهویژه از دقیقه ۲۲ تا تعویض، درخشید. او توپ را میخواست، بازیسازی میکرد و پاسهای رو به جلو میداد. بهترین لحظه، همکاریاش با تیاگو آلمادا در دقیقه ۲۰ بود که به کرنر منجر شد. در نیمه دوم، ضربه آزاد او با واکنش دروازهبان کلمبیا، مایر، همراه شد و شوت نیکولاس گونزالس به تیر خورد. مسی همچنین دو پاس دقیق داد که موقعیتهای خطرناکی خلق کرد.

با وجود ضربات سخت حریف و بیتوجهی داور پاراگوئهای، خوان بنیتس، مسی در ضربات ایستگاهی فعال بود و حتی برای گلزنی از روی نقطه کرنر هم تلاش کرد. پس از ۱۵ دقیقه اوج در نیمه دوم، اسکالونی او را تعویض کرد و هواداران دوباره او را تشویق کردند. پس از بازی، مسی که از قضاوت داور عصبانی بود، با همتیمیهایش خوشوبش کرد.
مسی با ۱۹ سال گلزنی پیاپی، رکوردی بینظیر در میان ۱۳۸۰ بازیکن تاریخ آرژانتین دارد. سرخیو آگوئرو و آنخل دیماریا با ۱۳ سال در ردههای بعدیاند. در سطح جهانی، تنها کریستیانو رونالدو با ۲۲ سال متوالی پیشتاز است. مسی با رابی کین و ادین ژکو (هر دو ۱۹ سال) در رده دوم است، در حالی که روبرت لواندوفسکی با ۱۸ سال در رده بعدی قرار دارد. مسی برای حفظ این رقابت و نزدیک شدن به رونالدو، انگیزهای مضاعف برای گلزنی در بازیهای آینده دارد.
