کد خبر : 2135576 | 05 تیر 1404 ساعت 10:41 | 138K بازدید | 3 دیدگاه

مربی صربستان: فرق ما و ایران در یک چیز بود

مربی تیم ملی والیبال صربستان درباره مسابقه با ایران گفت: فکر می کنم تفاوت بازی امروز در دریافت سرویس بود و از اول تا آخر بازی هم در دریافت مشکل داشتیم.

مربی صربستان: فرق ما و ایران در یک چیز بود

به گزارش "ورزش سه"، هفته دوم لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵ از امروز (چهارشنبه چهارم تیر) در سه گروه آغاز و تیم ملی ایران در نخستین دیدار خود موفق به شکست صربستان میزبان شد.

مربی تیم ملی والیبال صربستان درباره مسابقه با ایران گفت: فکر می کنم تفاوت بازی امروز در دریافت سرویس بود. از اول تا آخر بازی در دریافت مشکل داشتیم و باید برای بازی فردا این مشکل را برطرف کنیم.

نون ماج‌استروویچ درباره مسابقه با کوبا تصریح کرد: فردا مقابل کوبا بازی داریم، دیداری تقریباً مشابه امروز و تیمی با سرویس‌های خیلی قدرتمند. همونطور که اول گفتم این یک پروسه است و ما تازه اول راه هستیم. بنابر این لحظات زیادی مثل امروز مقابل ایران خواهیم داشت. باید نواقص را  بپذیریم و روزبه‌روز جلو بریم تا بهتر شویم.

وی درباره جو سالن مسابقه و حضور تماشاگران صربستانی برای حمایت افزود: بازیکنای زیادی جلوی تماشاگران و در دیداری خانگی بازی کردند. این موضوع برای بازیکنان جوان خیلی مهمه و همانطور که گفتم نصف بازیکنان تیم صربستان از لیگ داخلی هستند و برای آینده والیبال صربستان خوب است. بازی به بازی شانس بیشتری برای حضور پیدا می‌کنند و برای آینده والیبال خوب خواهد بود.

دیدگاه‌ها