کد خبر : 2138148 | 19 تیر 1404 ساعت 21:42 | 11.7K بازدید | 10 دیدگاه

پیروزی ۴ گله شاگردان حسینی در شروع

شاگردان سید مجتبی حسینی در نخستین مسابقه دوستانه پیش‌فصل مقابل داماش تهران به برتری رسیدند.

پیروزی ۴ گله شاگردان حسینی در شروع

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال آلومینیوم اراک که از روز سه‌شنبه هفته گذشته تمرینات آماده‌سازی پیش‌فصل خود را آغاز کرده، عصر امروز پنج‌شنبه در زمین چمن شرکت ایرالکو در دیداری تدارکاتی به مصاف تیم امید داماش تهران رفت.

در روزی که مجتبی حسینی از تمام بازیکنان خود در مسابقه دوستانه استفاده کرد، آلومینیوم اراک به برتری چهار بر صفر رسید که بهروز نوروزی‌فرد، علی لطیفی، رضا مرزبان و رحمان جعفری گلزنان بازی بودند.

2206667

بازیکنان آلومینیوم فردا جمعه استراحت خواهند کرد و دور جدید آماده‌سازی این تیم برای حضور در فصل جدید لیگ برتر از روز شنبه در اراک آغاز می‌شود و احتمالا آنها یک اردو نیز در تهران خواهند داشت.

گفتنی است، باشگاه آلومینیوم اراک تاکنون امیرمحمد هوشمند، فردین یوسفی و یاسین جرجانی را جذب کرده و احتمالا بازیکنان جدیدی هم طی روزهای آینده به این تیم اضافه خواهند شد.

دیدگاه‌ها