کد: 214180808 مرداد 1404 ساعت 09:15

سوتی بزرگ کاریوس، کسی تعجب نمی‌کند!

خروج عجیب کاریوس و فرصت طلایی از دست رفته مهاجم سویا؛ اشتباهی بی‌توضیح.
سوتی بزرگ کاریوس، کسی تعجب نمی‌کند!

به گزارش "ورزش سه"، لوریس کاریوس، دروازه‌بان آلمانی شالکه ۰۴، بار دیگر با یک اشتباه عجیب در مرکز توجه قرار گرفت. او در دیدار دوستانه مقابل سویا، با خروجی اشتباه و بی‌موقع، دروازه‌ را کاملاً به روی مهاجم حریف باز کرد؛ اما در کمال شگفتی، بازیکن سویا (ایدومبو) عملکردی حتی بدتر از کاریوس داشت و توپ را در حالی که دروازه خالی بود، به بیرون زد.

این دیدار پیش‌فصل که در گلزن‌کیرشن برگزار شد، با نتیجه ۴-۲ به سود شاگردان ماتیاس آلمیدا در سویا به پایان رسید. در این بازی، دو گل برای سویا را آکور آدامز به ثمر رساند و ایهیناچو و مارکائو نیز گلزنان دیگر بودند. برای شالکه، موسا سیلا و ماورو سالازار گل زدند.

2212466

کاریوس، که خاطره اشتباهاتش در فینال لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۱۸ با لیورپول هنوز در ذهن‌ها باقی است، پس از سال‌ها سرگردانی در تیم‌های مختلف ترکیه، آلمان و انگلیس، ژانویه امسال به شالکه پیوست تا شاید دوباره انگیزه بازی در میدان را به دست آورد. با این حال، اشتباه اخیر او نشانی از تداوم بحران اعتمادبه‌نفس در عملکردش دارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار