کد: 214192708 مرداد 1404 ساعت 18:07

رسمی: هند در کافا حریف ایران شد

تیم ملی فوتبال هند با دعوت رسمی اتحادیه فوتبال آسیای مرکزی جایگزین مالزی در مسابقات کافا شد.
رسمی: هند در کافا حریف ایران شد

به گزارش ورزش سه، اتحادیه فوتبال آسیای مرکزی ساعتی قبل با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که تیم ملی فوتبال هند به عنوان تیم هشتم در رقابت‌های جام ملت‌های آسیای مرکزی ۲۰۲۵ شرکت خواهد کرد. این تصمیم پس از انصراف مالزی اتخاذ شد و فدراسیون فوتبال هند نیز با این دعوت موافقت کرده است.

این رقابت‌ها از تاریخ ۲۹ اوت تا ۸ سپتامبر ۲۰۲۵ برگزار خواهد شد و کشورهای تاجیکستان و ازبکستان به عنوان میزبانان این تورنمنت معرفی شده‌اند. هدف اصلی از برگزاری این رقابت‌ها توسعه فوتبال و افزایش همکاری‌های بین‌المللی در منطقه آسیای مرکزی عنوان شده است.

2212620

بر اساس قرعه‌کشی منتشر شده توسط کافا، تیم ملی هند در گروه B قرار گرفته و با تیم‌های تاجیکستان، ایران و افغانستان هم‌گروه شده است. گروه A نیز شامل تیم‌های ازبکستان، قرقیزستان، ترکمنستان و عمان خواهد بود. دو تیم برتر هر گروه به مرحله نهایی صعود خواهند کرد.

اتحادیه فوتبال آسیای مرکزی شش عضو اصلی دارد که این اعضا افغانستان، ایران، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان هستند. در این دوره، عمان و هند به عنوان تیم‌های مهمان به رقابت‌ها اضافه شده‌اند.

لازم به ذکر است که تیم ملی ایران قهرمان دوره قبلی این رقابت‌ها است که در فینال سال ۲۰۲۳ با شکست ازبکستان به عنوان قهرمانی رسید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار