کد: 214618131 مرداد 1404 ساعت 16:2834K بازدید

خیلی مشتاقم تا خانواده بزرگ آبی را ببینم

اولین صحبت آسانی درباره هواداران استقلال

وینگر آلبانیایی تازه وارد استقلال ابراز امیدواری کرد تیمش در پایان فصل عنوان قهرمانی را به دست بیاورد.
اولین صحبت آسانی درباره هواداران استقلال

به گزارش "ورزش سه"، یاسر آسانی که بعد از توافق با استقلال امروز برای حضور در تمرینات و شروع کار خود وارد تهران شد، بعد از حضورش در ایران پیامی کوتاه به هواداران استقلال داد.

او در گفت و گوی کوتاهی با رسانه رسمی باشگاه استقلال بیان کرد: «از اینکه اینجا هستم، خیلی خوشحالم؛ بزرگترین باشگاه آسیا. خیلی مشتاقم سریع تر خانواده(هواداران) بزرگ آبی ها را ببینم. اینجاییم که کمک کنیم تا تیم انشاالله قهرمان شود.»

آسانی که در روزهای گذشته انگیزه زیاد خود برای حضور در استقلال را به نمایش گذاشته بود، حالا دوست دارد هرچه سریع تر پیراهن آبی را برتن کند و برای این تیم بازی کند. او یکی از مهره هایی است که ریکاردو ساپینتو برای درخشش در استقلال روی این بازیکن حساب کرده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
78اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار