کد: 214907614 شهریور 1404 ساعت 16:415.3K بازدید

نوراللهی بدون 4 ایرانی مقابل العین

کلباء با کاپیتان ایرانی خود در دیدار امروز مقابل العین قرار می‌گیرد.
نوراللهی بدون 4 ایرانی مقابل العین

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب بازی‌های دور برگشت مرحله یک‌هشتم نهایی جام بانک اسلامی ابوظبی، تیم فوتبال کلباء که پنج بازیکن ایرانی (احمد نوراللهی، سامان قدوس، محمدمهدی محبی، شهریار مغانلو و امیرحسین سام‌دلیری) در آن عضویت دارند، از ساعت 17:20 امروز مقابل العین قرار می‌گیرد.

تیم کلباء که هفته گذشته در مسابقه رفت این رقابت‌ها در حضور ثابت قدوس، محبی، نوراللهی و مغانلو و نیمکت‌نشینی کامل سام‌دلیری، به تساوی یک بر یک مقابل العین دست پیدا کرد، در دیدار امروز فقط کاپیتان ایرانی خود را در اختیار دارد.

احمد نوراللهی که در نقل و انتقالات تابستانی از الوحده به کلباء پیوست و خیلی زود تبدیل به کاپیتان این تیم شد و در دو هفته ابتدایی فصل جدید لیگ برتر امارات مقابل النصر و بنی‌یاس و همچنین جدال رفت با العین حضور ثابت در ترکیب داشت، امروز هم یکی از 11 نفر اصلی برابر قهرمان 2023 آسیا است.

2223035
2223020

کلباء در حالی امروز فقط احمد نوراللهی را به‌عنوان بازیکن ایرانی در ترکیب و سام‌دلیری را روی نیمکت دارد که نمی‌تواند از سامان قدوس، محمدمهدی محبی و شهریار مغانلو به علت حضور در اردوی تیم ملی ایران بهره ببرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار