کد: 214918315 شهریور 1404 ساعت 00:376.7K بازدید

گلر سوئد دروازه خودی را باز کرد! (عکس)

شب سختی برای رابین اولسن در لوبلیانا رقم خورد.
گلر سوئد دروازه خودی را باز کرد! (عکس)

به گزارش ورزش سه، در دیدار نخست سوئد در مقدماتی جام جهانی مقابل اسلوونی، این دروازه‌بان ۳۵ ساله سوئدی با یک اشتباه بزرگ باعث شد تیمش گل خورده را دریافت کند و بازی با تساوی ۲–۲ پایان یابد. در ابتدای نیمه دوم، ساندی لووریک از راه دور توپ را به سمت دروازه شلیک کرد؛ ضربه‌ای که مستقیم به سمت اولسن می‌رفت، اما او توپ را کنترل نکرد و دروازه باز شد. این خطای بزرگ به سرعت مورد توجه کارشناسان قرار گرفت و بویان جورجیچ در پخش زنده Viaplay آن را «اشتباهی غیرقابل باور که حتی با چشم بسته هم می‌شد مهارش کرد» توصیف کرد.

با وجود این اشتباه، پس از پایان بازی، فردریک لیونگبرگ در استودیوی Viaplay از اولسن دفاع کرد و تأکید کرد که دروازه‌بان سوئدی پیش از این بارها سوئد را نجات داده است. او گفت: «او صدها بار سوئد را نجات داده و این هم بخشی از فوتبال است. درست است که مسئول گل است، اما نباید تبدیل به گناهکار اصلی شود.»

2223210

این دیدار برای سوئد پر از فراز و فرود بود. تیم ملی دو بار از حریف پیش افتاد اما هر بار برتری خود را از دست داد و سرانجام بازی با تساوی ۲–۲ خاتمه یافت. خطای اولسن در واقع باعث شد تا سوئد نتواند شروعی قوی در مقدماتی جام جهانی داشته باشد، اما حمایت هم‌تیمی‌ها و کارشناسان نشان داد که حتی بهترین بازیکنان هم ممکن است لحظاتی فراموش‌نشدنی و سخت را تجربه کنند.

در مجموع، شب لوبلیانا برای رابین اولسن به یاد ماندنی بود؛ نه به خاطر مهارت‌های درخشان، بلکه به دلیل یک اشتباه بزرگ که توجه رسانه‌ها و کارشناسان را به خود جلب کرد و نشان داد حتی دروازه‌بان‌های حرفه‌ای نیز از لحظات سخت در امان نیستند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار