کد: 214943216 شهریور 1404 ساعت 09:2410.9K بازدید

ادعای عجیب: بایرن آماده بازگشت کین به انگلیس است!

به نظر می‌رسد که هری کین قرار نیست تا پایان دوران فوتبالش در بایرن مونیخ بماند.
ادعای عجیب: بایرن آماده بازگشت کین به انگلیس است!

به گزارش "ورزش سه"، رافائل هونیگشتاین، کارشناس بوندسلیگا، به تاک اسپورت گفته که بایرن برای این احتمال آماده است که کین دوران حرفه‌ای فوتبالش یا حتی قرارداد فعلی‌اش تا سال ۲۰۲۷ را در مونیخ به پایان نرساند. بازگشت به لیگ برتر یک احتمال است، هرچند بیشتر به‌ عنوان ایده‌ای بلند مدت دیده می‌شود تا این که نگرانی فوری برای قهرمان آلمان باشد.

به‌ گفته هونیگشتاین، بایرن تابستان امسال سراغ چند مهاجم رفت، از جمله بنجامین ششکو و نیک وولتما‌ده و در نهایت نیکلاس جکسون را با قراردادی قرضی همراه با بند خرید به خدمت گرفت. در حالی‌که جکسون مشتاق بازی در کنار کین است، احتمالاً این تصور نیز وجود دارد که این مهاجم سنگالی روزی جانشین کاپیتان انگلیس شود.

2218806

هونیگشتاین گفت: «مردم در آلمان لزوماً انتظار ندارند که هری کین دوران حرفه‌ای فوتبالش را در بایرن به پایان برساند. همیشه این احتمال وجود داشت. فکر می‌کنم بایرن برای، به اصطلاح، این احتمال آماده است که او شاید کمی زودتر از پایان قراردادش جدا شود. قرارداد او تا سال ۲۰۲۷ ادامه دارد، بنابراین دیر یا زود، هم او و هم این باشگاه باید در این خصوص تصمیم‌گیری کنند.

این واقعیت که آنها به‌ دنبال کسی بودند که بتواند هم جانشین ذخیره و هم جانشین بالقوه کین باشد نشان می‌دهد که بایرن از احتمال جدایی کین طی یک یا دو سال آینده آگاه است و باید کمی برای آینده برنامه‌ریزی کند. اما او آن‌قدر بازیکن بزرگی است که هرکسی بیاید (و من جکسون را در این دسته قرار می‌دهم) باید در کنار کین بازی کند تا این که واقعاً با او رقابت کند. او اساساً برای این آمده است که ذخیره باشد و شاید روزی جانشین او شود اما هنوز تا رسیدن به آن زمان فاصله زیادی داریم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار