کد: 215085522 شهریور 1404 ساعت 14:2911.3K بازدید

نبرد با ستاره جدید روس ها در یک چهارم؛

کامران با امتیاز عالی به استقبال کادیف رفت

ستاره جویباری 86 کیلویی کشتی آزاد ایران با دو برد فوق العاده به استقبال یکی از اصلی ترین رقبای خود رفت.
کامران با امتیاز عالی به استقبال کادیف رفت

به گزارش "ورزش سه"، کامران قاسم پور که در دور اول وزن 86 کیلوگرم کشتی آزاد قهرمانی جهان در زاگرب با نتیجه ۱۰ بر صفر نمایمده قرقیزستان را شکست داده بود، در دور یک هشتم مقابل باتبیلگون نفر سوم آسیا از مغولستان قرار گرفت و باز هم نمایشی درخشان داشت. 

کامران در وقت اول پس از یک زیرگیری و یک خاک دو امتیازی، بار دیگر تکنیک خیره کننده خودش را به رخ همگان کشید و با یک زیرگیری و تبدیل آن به دو خم و سپس از بالا به پل زدن حریف ۶ بر صفر پیش افتاد. کامران وقت دوم را نیز جانانه شروع کرد و با دو حمله و دو خاک دیگر حریف مغول را ۱۰ بر صفر مغلوب کرد.

بدین ترتیب قاسم پور در دور یک چهارم باید منتظر برنده دیدار عثمان گوچن و ابراگیم کادیف باشد که احتمال قوی کادیف پدیده جدید کشتی روس ها برنده این دیدار خواهد بود.

مربیان روس روی ابراگیم کادیف حساب ویژه ای برای مدال طلا باز کرده اند و قطعا برای هر دو نفر کشتی نفس گیر خواهد بود. این دو پیش از این یک بار در دیدار تیم به تیم ایران و روسیه نیز مقابل هم قرار گرفتند که آنجا قاسم پور کشتی 5 بر 2 باخته را 8 بر 5 از کادیف برد؛ هر چند از آن مسابقه بیش از یک سال می‌گذرد و قطعا کادیف با توپ پر به تشک قدم خواهد گذاشت.

نکته دیگر که به چشم آمد دم و بازدم های سنگین و روی زانو نشستن های کامران قاسم پور بود که هم در دیدار اول و هم در دیدار دوم تکرار شد. باید دید آیا کامران می‌تواند نفسش را در دو کشتی بعد که بسیار سنگین تر خواهند بود مدیریت کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار