کد: 215082022 شهریور 1404 ساعت 12:502.8K بازدید

ادعای فجر سپاسی: گل خیبر خطا و مردود بود

باشگاه فجر سپاسی با انتشار ویدئویی مدعی شد گل حریفش در حالت خطا به ثمر رسیده است.
ادعای فجر سپاسی: گل خیبر خطا و مردود بود

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه فجر سپاسی شیراز روز گذشته در حالی که مقابل خیبر خرم آباد گل اول بازی را زده بود، در نیمه دوم کارش به تساوی کشیده شد و در نهایت هم نتیجه 1-1 به تقسیم امتیازات انجامید. حالا رسانه این باشگاه اعلام کرده گل حریف در حالت خطا به ثمر رسیده است.

نگاهی به ویدئوی کوتاه از لحظه به ثمر رسیدن این گل نشان می‌دهد، روی توپ ارسالی، علی غلام‌زاده سنگربان فجر سپاسی برای دفع به هوا بلند می‌شود منتها همزمان با او نیز عارف غزل نیز بلند می‌شود و ضمن اینکه برای دروازه‌بان ایجاد مزاحمت می‌کند، روی او نیز فرود می‌آید و در این بین توپ به احسان حسینی می‌رسد و گل مساوی زده می‌شود.

2225583

تصاویر منتشر شده از سوی رسانه فجر سپاسی تا حدود زیادی آنچه رخ داده را نمایش می‎دهد که قضاوت آن بر عهده کارشناسان داوری است. با این حال اسماعیل صفیری، سرپرست کمیته داوران تاکید کرده: «در بازی خیبر خرم آباد و فجر سپاسی شیراز نیز تصمیمات تیم داوری مطلوب بود و تصمیمات داور، هیچ تأثیری در تساوی دو تیم یا روند مسابقه نداشت.»

2225584

تیم فجر سپاسی حالا با یک برد و دو تساوی به ادامه کارش در لیگ برتر فکر می‌کند. خیبر هم با این تساوی، نوار بردهایش پاره شد اما همچنان رکورد بدون شکست را حفظ کرده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار