کد: 215290030 شهریور 1404 ساعت 15:356.6K بازدید

ایتالیا اقامت در مانیل را تمدید کرد

تیم ملی والیبال ایتالیا در مرحله یک‌چهارم نهایی قهرمانی جهان به مصاف برنده دیدار بلژیک و فنلاند خواهد رفت.
ایتالیا اقامت در مانیل را تمدید کرد

به گزارش "ورزش سه"، ایتالیا همچنان در مسیر دفاع از عنوان قهرمانی خود در مسابقات قهرمانی والیبال مردان جهان ۲۰۲۵ در فیلیپین قرار دارد. در نخستین بازی مرحله یک‌هشتم نهایی که روز یکشنبه در شهر پاسای برگزار شد، لاجوردی‌پوشان نمایش قدرتمندی داشتند و تیم سرسخت آرژانتین را در سه ست متوالی شکست دادند. حریف ایتالیا در مرحله یک‌چهارم نهایی، برنده دیدار بلژیک و فنلاند خواهد بود که اواخر یکشنبه شب برگزار می‌شود.

الساندرو میکلتو پس از این پیروزی به رسانه فدراسیون جهانی والیبال گفت: «خوشحالم چون امروز در یک هشتم نهایی دشوار، مقابل تیمی فوق‌العاده عالی بازی کردیم. آرژانتین سطح بالایی از خود نشان داد، اما ما عملکردمان را نسبت به مرحله گروهی ارتقا دادیم. هر مسابقه در قهرمانی جهان سخت است، شگفتی‌های زیادی رخ داده، اما ایتالیا همچنان اینجاست و امیدوارم یک هفته دیگر در مانیل بمانیم. با آن سه سرویس متوالی، یوری رومانو به‌تنهایی ست سوم را برد؛ واقعاً باورنکردنی بود.»

در سوی مقابل، ویسنتین بازیکن تیم ملی آرژانتین نیز گفت: «ما با تمام وجود تلاش کردیم اما در نهایت ۳-۰ باختیم. امروز روز ما نبود، روز ایتالیا بود و به آنها تبریک می‌گویم. سال آینده در تورنمنت دیگری بازمی‌گردیم تا برای صدرنشینی تلاش کنیم و از والیبال خود لذت ببریم.» او همچنین افزود: «برای من شخصاً سال آسانی نبود، اما خوشحالم که توانستم در سطح تیم ظاهر شوم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار