به گزارش "ورزش سه"، در ادامه رقابتهای هفته نُهم لیگ برتر روسیه، تیم فوتبال روستوف که محمد محبی را بهعنوان بازیکن ایرانی در اختیار دارد، از ساعت 17:30 امروز در ورزشگاه روستِچ آرنا به مصاف تیم رده سومی بالتیکا خواهد رفت.
محمد محبی که سه روز قبل در دیدار روستوف در هفته چهارم مرحله گروهی روسیه کاپ مقابل اسپارتاک مسکو دور از ترکیب و بهطور کامل روی نیمکت بود، در مسابقه امروز برابر بالتیکا دوباره به جمع 11 نفر اصلی برگشته و به دنبال گلزنی دوباره در لیگ برتر روسیه است.
مهاجم ایرانی روستوف در تمام مسابقات فصل جاری لیگ برتر روسیه هشت بار به میدان رفته که یک گل مقابل لوکوموتیو مسکو به ثمر رسانده و یک پاس گل داده که سعی دارد امروز برابر بالتیکا و پس از یک ماه دوباره در این رقابتها گلزنی کند.
تیم روستوف با دو پیروزی، دو مساوی و چهار شکست در این فصل 8 امتیازی و در جایگاه دوازدهم جدول لیگ برتر روسیه است که در صورت برتری یا تساوی مقابل بالتیکا یک پله صعود میکند.