کد: 215361602 مهر 1404 ساعت 13:2729.1K بازدید

فوق‌ستاره ۴۱ ساله والیبال: خداحافظی نمی‌کنم!

گئورگی گروزر، ستاره باتجربه تیم ملی آلمان، پس از جام جهانی ناامیدکننده، تصمیم خود را برای ادامه دوران حرفه‌ای در تیم ملی تأیید کرد.
فوق‌ستاره ۴۱ ساله والیبال: خداحافظی نمی‌کنم!

به گزارش "ورزش سه"، پس از پایان ناامیدکننده آلمان در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۵ در فیلیپین، گمانه‌زنی‌هایی درباره اینکه آیا این آخرین حضور گئورگی گروزر در تیم ملی خواهد بود، مطرح شد. با این حال، خود گروزر در مصاحبه‌ای این شایعات را تکذیب کرد و تأکید کرد که قصد دارد به دوران حرفه‌ای خود در تیم ملی ادامه دهد.

تیم ملی آلمان در این مسابقات در یکی از گروه‌های سخت قرار داشت و باید با شیلی، بلغارستان و اسلوونی روبرو می‌شد. با وجود نتایج امیدوارکننده در المپیک پاریس و امید به کسب نتیجه مثبت، در فیلیپین داستان متفاوتی رقم خورد. آلمان تنها توانست در سه ست شیلی را شکست دهد و در مسابقه سرنوشت‌ساز مقابل اسلوونی، پس از پیروزی در یک ست، نتوانست بازگشت موفقی داشته باشد و در نهایت اسلوونی و بلغارستان جواز صعود به مرحله بعد را کسب کردند.

پس از این جام جهانی ناامیدکننده، هواداران و رسانه‌های آلمانی نگران آینده گروزر، مهاجم ۴۱ ساله تیم ملی، بودند. با این حال، او اعلام کرد که می‌خواهد به بازی در تیم ملی ادامه دهد، خبری که قطعاً برای سرمربی میشال وینیارسکی خوشایند است، زیرا گروزر همچنان عملکرد قابل توجهی دارد.

در طول مسابقات، گروزر در بازی مقابل بلغارستان ۱۳ امتیاز و مقابل شیلی ۱۹ امتیاز کسب کرد، اما در دیدار با اسلوونی تنها ۸ امتیاز به دست آورد و پایان ست چهارم را از روی نیمکت تماشا کرد.

اکنون گروزر آماده است تا فصل باشگاهی خود را در چین با تیم شانگهای برایت ادامه دهد. او فصل گذشته را در لیگ ترکیه با آرکاس اسپور گذراند و پس از پایان پلی‌آف پلاس‌لیگا، به عنوان یک انتقال پزشکی به آلورون زاویرچه پیوست.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

فوق‌ستاره ۴۱ ساله والیبال: خداحافظی نمی‌کنم! | ورزش سه