به گزارش "ورزش سه"، روال کار کادرفنی استقلال همواره اینگونه بوده که فردا مسابقات تمرین ریکاوری تیم برگزار شده و در ادامه یک روز به تیم استراحت داده میشد. در برنامه تمرینی هفتگی استقلالیها همواره هفته ای یکروز تعطیلی تمرینات گنجانده شده بود، اما بعد از بازی هفته چهارم مقابل پیکان ساپینتو این رویه را تغییر داد.
با توجه به کسب نتایج نامناسب در بازی های اخیر و البته فاصله کم زمانی دیدار هفته پنجم مقابل شمس آذر در قزوین، ساپینتو تعطیلی این هفته بازیکنانش را لغو کرد.
اعضای تیم استقلال بعد از توقف مقابل پیکان، روز دوشنبه ریکاوری کردند و از سه شنبه تمرینات خود را بدون وقفه از سر گرفتند.
استقلال روز جمعه در هفته پنجم لیگ برتر در قزوین میهمان شمس آذر است و تمرینات این تیم امروز و فردا نیز دنبال می شود تا تیم با آمادگی بیشتری به میدان برود.