کد: 215381503 مهر 1404 ساعت 08:1611.8K بازدید

ای‌اف‌سی به درخواست باگان «نه» گفت

حریف سپاهان: در زمین بی‌طرف بازی کنیم!

در آستانه دیدار مقابل سپاهان در ایران، باشگاه موهون باگان سوپر جاینت پس از رد شدن درخواستش برای برگزاری بازی در زمین بی‌طرف، از کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) خواستار شفاف‌سازی شد.
حریف سپاهان: در زمین بی‌طرف بازی کنیم!

به گزارش ورزش سه شش روز مانده به بازی خارج از خانه مقابل سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا ۲، سفر تیم موهون باگان سوپر جاینت به ایران با ابهام روبه‌رو است. رد درخواست این باشگاه برای انتقال مسابقه به زمین بی‌طرف از سوی AFC باعث شد باگان دوباره به بالاترین نهاد فوتبالی قاره نامه بنویسد. این بار، پرسش آن‌ها این بود که AFC چگونه به این نتیجه رسیده که برگزاری بازی برنامه‌ریزی‌شده برای ۳۰ سپتامبر مشکلی ندارد.

موهون باگان پیش‌تر در نامه‌ای به AFC خواستار ارزیابی ریسک سفر به اصفهان شده بود؛ شهری که حدود ۴۵۰ کیلومتر با تهران فاصله دارد و محل استقرار سپاهان است. در آن نامه تأکید شده بود که چند کشور از جمله استرالیا، بریتانیا و اسپانیا به‌طور صریح درباره سفر به ایران هشدار داده‌اند.

قهرمان دوگانه سوپرجام و لیگ هند بازیکنانی از همین کشورها در ترکیب خود دارد. مهاجمان جیمی مک‌لارن و دیمیتری پتراتوس استرالیایی هستند. جیسون کامینگز، دیگر مهاجم، سابقه بازی برای تیم ملی استرالیا دارد اما او و مدافع تام آلدرِد در فهرست تیم با تابعیت بریتانیا ثبت شده‌اند. مدافع آلبرتو رودریگس و سرمربی خوسه مولینا نیز اسپانیایی هستند.

با توجه به ایمنی و امنیت بازیکنان و اعضای کادر فنی، نامه باگان به AFC خواستار ارزیابی خطر و همچنین انتقال مسابقه به زمین بی‌طرف شده بود که ای‌اف‌سی با این درخواست هندی‌ها مخالفت کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

حریف سپاهان: در زمین بی‌طرف بازی کنیم! | ورزش سه