کد: 215549311 مهر 1404 ساعت 03:30929 بازدید

سه غایب قطعی سپاهان برای دربی اصفهان

سه بازیکن سپاهان به دلیل مصدومیت بازی با ذوب آهن را از دست خواهند داد.
سه غایب قطعی سپاهان برای دربی اصفهان

به گزارش ورزش سه، سپاهان در آستانه دربی اصفهان غیاب‌هایی خواهد داشت، سه بازیکن این تیم قادر به همراهی تیم خود نخواهند بود و غیبت آن‌ها ترکیب تیم محرم را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

ایوان سانچز که نسبت به روزهای گذشته وضعیت بهتری پیدا کرده، همچنان نمی‌تواند تیم را در این مسابقه همراهی کند. هافبک اسپانیایی که به تازگی پای خود را از گچ خارج کرده، تمرینات اختصاصی و مرحله به مرحله را پشت سر می‌گذارد و پس از تعطیلات فیفادی آماده بازگشت به ترکیب اصلی خواهد شد. سانچز یکی از بازیکنانی بود که کیفیت بالایی دارد و در شرایطی که سپاهانی‌ها به او نیاز داشتند در بازی با گل‌گهر مصدوم شد.

2233252

میلاد زکیپور نیز برای دربی آماده نیست و بازگشتش به ترکیب تیم بعد از فیفادی خواهد بود. او مدتی است تمرینات انفرادی را دنبال می‌کند و حتی روی نیمکت تیم حضور داشته، اما کادر فنی ترجیح داد در این مسابقه روی او ریسک نکند تا سلامت بازیکن تضمین شود و از مصدومیت بیشتر جلوگیری شود.

جدیدترین مصدوم سپاهان، محمد بردبار، هافبک جوان این تیم است که از ناحیه عضله دوقلو آسیب دیده و حداقل یک ماه از میادین دور خواهد بود. بردبار مراحل درمان خود را در تعطیلات فیفادی پشت سر خواهد گذاشت تا بتواند پس از بازگشت شانسی برای بازی پیدا کند.

به غیر از این سه بازیکن، سپاهان تنها دو بازیکن دیگر یعنی محمد کریمی و مهدی لیموچی را به دلیل مصدومیت طولانی مدت در اختیار ندارد و هیچ بازیکن محروم یا غایب دیگری در ترکیب تیم دیده نمی‌شود.

این مسابقه روز یک‌شنبه در ورزشگاه نقش جهان برگزار خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

سه غایب قطعی سپاهان برای دربی اصفهان | ورزش سه