به گزارش "ورزش سه"ف این بازیکن سوئدی در سال 2009 پس از کسب سه عنوان قهرمانی متوالی سری آ با اینتر به نوکمپ آمد، اما تنها یک سال در اسپانیا ماند و سپس به ایتالیا بازگشت تا به میلان بپیوندد.
ابراهیموویچ در 46 بازی برای بارسلونا 22 گل به ثمر رساند، اما اعتراف کرده که این دوره را با حس مثبتی به یاد نمیآورد. او همچنین گفته که در آن زمان خودش را ناامید کرده و آن را پایینترین نقطه حرفهاش میداند.
او در گفتوگو با کانال پلاس گفت: «بدترین خاطرهام؟ فکر میکنم بارسلونا، کابوسوار بود اما نه فقط به خاطر فوتبال. آنجا بیش از حد فکر میکردم. بله، خودم را ناامید کردم و کارها را متفاوت انجام دادم. قبل از هر اقدامی دو بار فکر میکردم و ناامیدکننده بود. آنجا هویتم را گم کردم. اما بعد دوباره خودم را پیدا کردم و این به من اجازه داد تا جهان را فتح کنم.»
رابطه او با پپ گواردیولا بهسرعت تیره شد. زلاتان احساس میکرد در سیستمی که لیونل مسی در نقش «9 کاذب» محوری بود، محدود شده است. به گفته ابراهیموویچ، گواردیولا «یک فراری خرید و مثل فیات با آن رانندگی کرد.» تنشها تا جایی بالا گرفت که فضای رختکن ناآرام شد و زلاتان، که همیشه رهبری قدرتمند داشت، با سبک منظم گواردیولا سازگار نشد.
پس از تنها یک فصل، زلاتان بهصورت قرضی به آث میلان پیوست و بهترین فرم خود را بازیافت. هرچند دورانش در بارسلونا کوتاه و پرتنش بود، اما او کیفیت بالای خود را در لحظاتی نشان داد و یادآور شخصیت سرکشش شد. با این حال، او در تیمی که جمعگرایی را بر فردگرایی ترجیح میداد، هرگز بهطور کامل جا نیفتاد.