به گزارش “ورزش سه”، مهدی تارتار و یحیی گلمحمدی دیروز در چارچوب یک دیدار دوستانه به مصاف همدیگر رفتند. تارتار روز قبل بازیکنان ذخیره خود را برابر پیکان آزمایش کرده بود، این بار با نفرات اصلی وارد زمین شد تا برابر فولاد قرار بگیرد. از فولاد علی نعمتی در این بازی حضور نداشت چرا که در اردوی تیم ملی بازی میکرد.
با این حال تیم گلگهر با پیروزی ۳-۰ در این بازی تدارکاتی روحیه خود را بهتر کرد تا با شرایط بهتر به مصاف چادرملو برود. نکته مهم اینکه رضا اسدی و مهدی تیکدری به عنوان بازیکنان باتجربه و پوریا شهرابادی به عنوان باریکن جوان گلزنی کردند.
البته که در این دیدارهای دوستانه نتیجه از کمترین درجه اهمیت برخوردار است و طبیعتا نمایش دو تیم اهمیت بیشتری دارد که به نظر برای هر دو تیم این بازی درسهای اموزنده داشته است.