کد: 216767920 مهر 1404 ساعت 14:592.5K بازدید

بهترین بودند و سالن‌ها را وجد آوردند؛

از فوتبال، سراغ فوتسال رفتیم: چهره‌های برتر ماه

آرای کلی نشان می‌دهد، محمد کشاورز، علی صمیمی و مسعود یوسف، با اختلاف در نقش‌شان بهترین بوده‌اند و در یک ماه گذشته بیش از همتایان خود دیده شده‌اند و تفاوت‌ها را رقم زده‌اند.
از فوتبال، سراغ فوتسال رفتیم: چهره‌های برتر ماه

به گزارش ورزش سه، در ماه شهریور، جدال‌های ششم تا نهم فصل پشت‌سر گذاشته شد و چهره‌های برتر همان مظنونین همیشگی لیگ بوده‌اند، با این تفاوت که در مقایسه با ماه گذشته، عملکرد به مراتب بهتری را ارائه دادند و از بسیاری از نام‌های خاص و چهره‌های مطرح پیشی گرفتند. چنگ زدن به پیراهن تیم ملی، عامل حیاتی سالنی بازهای خوش قریحه بوده است و همچنین قهرمانی در لیگ برتر، مهم‌ترین و بزرگ‌ترین هدف مربیان به شمار می‌رود و حضور در جمع برترین های ماه، توانایی و عملکرد آن‌ها را بیان می‌کند و بهانه‌ای خواهد شد که همیشه بهترین کیفیت و قابلیت‌های خود را ارائه بدهند.

نامزدهای هر بخش، به اندازه کافی در نتایج رقابت ها و تیم‌شان، تعیین کننده بوده‌اند و شایسته تقدیر هستند، اما طبق معمول و در عصر مدرنیسم، همیشه یک چهره بیش از بقیه دیده می‌شود و جوایز را از آن خود می‌کند.

تیم باشگاهی، نقش مهمی در عملکرد یک بازیکن و مطمئنا در رای‌گیری دارند و به همین دلیل اکثریت نامزدها را تیم‌های مطرح بالای جدولی تشکیل می‌دهند. هم‌تیمی‌های با کیفیت، مکمل نمایش برنده‌های ماه بوده‌اند، پس سوپراستارها باید این عنوان را بین یاران خود تقسیم کنند.

چهار مربی، پنج بازیکن و چهار دروازه‌بان که بیشترین امتیاز فردی را در ماه شهریور کسب کرده بودند، وارد فهرست برترین‌ها شدند. سپس با آرای سرمربیان و کاپیتان‌های ۱۴ تیم لیگ برتر و خبرنگاران حوزه فوتسال، سه سوپراستار ماه انتخاب شدند.

این شما و این برترین‌های ماه شهریور:

2246883

سرمربی: محمد کشاورز (گیتی پسند اصفهان)

سه مرتبه به عنوان بهترین مربی سال فوتسال ایران شناخته شده و به همین اندازه در سیاهه نامزدهای برترین مربیان باشگاهی جهان قرار گرفته است. با این حال، او دوباره نبوغ خود را در مربیگری ثابت کرده و گیتی پسند را همچنان به عنوان یک تیم بی رقیب نگه داشته است. شاگردان کشاورز در ماه شهریور، تنها تیمی بودند که هر چهار مسابقه خود را با پیروزی پشت‌سر گذاشتند. برتری برابر تیم‌های جواد الائمه شهرکرد، بهشتی ساز گرگان، گهر زمین سیرجان و پالایش نفت اصفهان، که پیروزی در مصاف با کهکشانی‌های سیرجان، بیش از همه جلب نظر می‌کند، او را به عنوان بهترین مدیر ماه تبدیل کرده است.

2246884

تیم کشاورز طی این چهار مسابقه‌، در هر دو محوطه جریمه، در خط دفاعی و هجومی، معرکه عمل کرده است. آن‌ها 13 گل به ثمر رسانده اند و تنها چهار گل دریافت کردند. به بهترین شکل توپ را به گردش در آوردند، با پرس‌های از رو به جلو، تیم‌ها را منگنه کردند، در دفاع کمترین آسیب را دیدند، بیشترین مالکیت توپ را داشته‌اند و نمایش تاکتیکی چشم‌نوازتری ارائه دادند.

کشاورز، در این رأی‌گیری با بیشترین امتیاز کسب شده، بالاتر از زوج‌هایی چون، محسن حسن زاده (پردیس) ، عباس روزپیکر (پالایش نفت بندرعباس) و علی افضل (مس سونگون ورزقان) در صدر قرار گرفت که قابل پیش بینی به نظر می‌رسید.

2246887

* بهترین بازیکن: مسعود یوسف (گیتی پسند اصفهان)

ستاره ملی‌پوش تیم گیتی پسند، باشکوه ترین دوران حرفه‌ای خود را تجربه می‌کند و نه تنها بهترین بازیکن ماه شهریور لقب خواهد گرفت، بلکه به عنوان تاثیرگذارترین بازیکن فصل به شمار می‌رود و با بهره‌گیری از هوش و هنر فردی، به ترکیب اصلی تیم ملی نیز راه پیدا کرده است. سطح مهارت‌های سالنی‌باز چپ پا استثنایی بوده و بیش از هر فوق ستاره دیگری در فصل جاری موفق‌تر عمل کرده است.

یوسف، دو ویژگی منحصر به فردی دارد که او را در آینده‌ای نزدیک به یکی از بهترین‌های فوتسال دنیا تبدیل می‌کند. این فوتسالیست خوش قریحه، سرعت دریبل زنی قوی‌ای دارد و در تمام کنندگی همانند یک مهاجم، زهردار است. ملی‌پوش جوان در فصل جاری به طور منظم گلزنی کرده و پاس‌گل داده.

2246888

عملکرد او در ماه شهریور، چشم‌ها را گرد می‌کند. چهار بار موفق به گلزنی شده، شامل هتریک برابر بهشتی ساز گرگان و یک گل سه امتیازی برابر گهر زمین سیرجان و همچنین سه گل برای هم‌تیمی‌هایش ساخته است. اگرچه اعداد و ارقام واقعاً حق مطلب را در مورد یوسف ادا نمی‌کنند. نحوه بازی یوسف، بیش از گل‌ها و پاس‌گل‌ها، آرای پرشمار را برایش به همراه داشته و البته درخشش در بازی با مس سونگون، نقطه عطف عملکرد وی بوده است.

یوسف برای تصاحب عنوان بهترین بازیکن ماه، مهدی جاوید (مس سونگون ورزقان)، سعید ممبینی (فولاد هرمزگان) ، محمد‌حسین بازیار (پالایش نفت بندرعباس) و مهدی کریمی (گیتی پسند اصفهان) را کنار زده است.

2246885

* بهترین دروازه‌بان: علی صمیمی (فولاد هرمزگان)

یک تیم برای عالی بودن، ابتدا به بهترین دروازه‌بان نیاز دارد. همانطور که کارشناسان و مربیان معتقد هستند، هفتاد درصد قدرت یک تیم فوتسال را نگهبان قفس‌توری‌اش تشکیل می‌دهد. تیم فولاد هرمزگان در هفته‌های اخیر نتایج قابل توجهی کسب کرده و از بحران فاصله گرفته است. زیربنای این صعود چشمگیر، بدون هیچ مکثی علی صمیمی بوده است.

سنگربان بزرگ که در عنوان تاریخی سومی نسل طلایی در جام جهانی ۲۰۱۶، با عملکرد خیره کننده‌اش، نام خود را در فرهنگ عامه ورزش ایران ثبت کرد و دستاوردهای تیمی و فردی بسیاری را چنگ زده، در چهار مسابقه ماه شهریور، تنها سه بار دروازه‌اش را گشوده دیده است. صمیمی مقابل شهرداری ساوه موفق به ثبت کلین شیت شد، در بازی با بهشتی ساز گرگان، یک مهار پنالتی داشت و به شکل فوق العاده‌ای دو پاس گل ارسال کرد و در مصاف با فوق ستاره های گهر زمین، ده‌ها سِیو تماشایی نشان داد.

صمیمی، دستکش طلایی ماه شهریور را در رقابت با همتای قدیمی‌اش سپهر محمدی (پالایش نفت بندرعباس)، باقر محمدی (گیتی پسند اصفهان) و مهدی رستمی ها (مس سونگون ورزقان) به خود اختصاص داد.

2246886
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

از فوتبال، سراغ فوتسال رفتیم: چهره‌های برتر ماه | ورزش سه