کد: 216796521 مهر 1404 ساعت 21:018.1K بازدید

شهرام آقاجری

لیگ یک: عروسی به کوچه های آبادان رفت

نفت آبادان در شبی خاطره انگیز موفق شد اولین پیروزی خود را در فصل جاری مقابل تیم مدعی هوادار تهران کسب کند.
لیگ یک: عروسی به کوچه های آبادان رفت

به گزارش "ورزش سه"، بازی حساس و جذاب هفته هشتم لیگ دسته اول در آبادان برگزار شد؛ جایی که صنعت نفت در حضور هواداران پرشور خود موفق شد با نتیجه سه بر یک حریف سرشناس و مدعی خود را شکست بدهد و اولین برد فصل را با حضور سرمربی جدید به دست بیاورد.

نفت آبادان که شروع خوبی در لیگ یک امسال نداشت، در پایان هفته ششم دست به تغییرات روی نیمکت خود زد و سیروس پورموسوی را جایگزین مسعود شجاعی کرد. پورموسوی که برای اولین برد فصل تیمش را مقابل هوادار به زمین فرستاده بود، پارسا افضلی، رضا علیاری، حسین میرزاحسینی‌پور، رضا بلیوند، مسلم مجدمی، میلاد کمندانی، محمدرضا غبیشاوی، طالب ریکانی، محسن سیفی، خشایار زبرجد و رضا رضایی را در ترکیب ابتدایی قرار داد.

2247377

همچنین هوادار که بعد از شروع خوب در لیگ یک، هفته پیش در تهران شکست تلخی را مقابل پارس جنوبی جم تجربه کرد، به دنبال جبران این نتیجه بود. رضا ربیعی برای آنکه تیمش از کورس عقب نیفتد، محمدامین رضایی، مرتضی منصوری، صائب محبی، کسری رحمتی، امیرمحمد ستایش، حسین رنجبر، حسین حیدری، سلمان بحرانی، رضا نبی‌زاده، امید نافذ و امین قاسمی نژاد را به عنوان یازده مرد منتخب خود در ترکیب اولیه استفاده کرد.

2247378

نفتی ها که از حمایت هواداران خود بهره مند بودند، شروعی فوق العاده داشتند و بعد از ایجاد چند موقعیت گلزنی در دقایق ابتدایی در نهایت در دقیقه 24 توسط آقای گل فصل گذشته دسته اول به گل رسیدند. رضا رضایی در این صحنه بعد از ریباند ضربه اولش از سوی دروازه بان حریف، ضربه دوم را وارد دروازه کرد تا دومین گل فصل خود را به ثمر برساند.

2247374
2247375
2247376

در دقیقه 43 این مسابقه ، احمد محمدی داور خبرسازی که بعد از فینال حذفی و اشتباه در اتاق VAR یکسال محروم شده بود و بعد از چند ماه امروز داور وسط مسابقه نفت و هوادار بود، برخورد دروازه بان با مهاجم هوادار را در شرایطی مشکوک ، خطا تشخیص داد و اعلام پنالتی کرد. اعتراض های نفتی ها به این تصمیم فایده ای نداشت و سلمان بحرانی از روی ضربه پنالتی بازی را به تساوی کشاند.

در نیمه دوم نفتی ها که دوست نداشتند در شب خوب خود بدون سه امتیاز زمین را ترک کنند، فوتبال بهتری به نمایش گذاشتند و در نهایت در دقایق پایانی مزد این بازی خوب را گرفتند. محمدامین معیبد نژاد و محسن سیفی در دقایق 83 و 86 دروازه هوادار را باز کردند تا یک برد شیرین را به تیم و هواداران خود هدیه کنند.

تلاش 90 دقیقه ای دو تیم سرشناس لیگ یک در نهایت با پیروزی سه بر یک نفت آبادان مقابل هوادار به پایان رسید.

نفت آبادان که از 6 بازی ابتدایی خود 5 امتیاز کسب کرده بود، حالا با شوک مثبت تغییر سرمربی مواجه شده و با سیروس پورموسوی در دو بازی 4 امتیاز کسب کرده است. نفتی ها که امشب اولین پیروزی فصل را به دست آوردند، 9 امتیازی شدند و با رسیدن به رتبه نهم شانس خود برای بالاتر آمدن در جدول و قرار گرفتن در بین مدعیان صعود به لیگ برتر را افزایش دادند.

هوادار نیز دومین شکست متوالی خود را تجربه کرد تا از صدر جدول فاصله بگیرد و با 11 امتیاز در رتبه چهارم جدول به کارش ادامه بدهد.

عکس‌ها: شهرام آقاجری

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

لیگ یک: عروسی به کوچه های آبادان رفت | ورزش سه