کد: 216794421 مهر 1404 ساعت 19:288.6K بازدید

سرمربی پرتغال از رسانه‌های این کشور شاکی است

از رونالدو انتقاد نکنید، گلر ایرلند استثنایی بود!

روبرتو مارتینز، سرمربی پرتغال، در نشست خبری بازی با مجارستان از رسانه‌های این کشور خواست به جای عیب‌جویی از بازی‌های زیبای تیم ملی کشورشان لذت ببرند.
از رونالدو انتقاد نکنید، گلر ایرلند استثنایی بود!

به گزارش ورزش سه، روبرتو مارتینز در نشست خبری پیش از دیدار پرتغال و مجارستان با آرامش همیشگی‌اش روبه‌روی خبرنگاران نشست، اما حرف‌هایش لحنی تندتر از معمول داشت. او با دفاع محکم از عملکرد تیم ملی پرتغال تأکید کرد که نگاه منفی به پیروزی‌های تیم او، بی‌انصافی است: "وقتی ۵-۰ می‌بریم می‌گویند حریف ضعیف بود، اما اگر با گلهای کمتر ببریم می‌گویند خوب بازی نکردیم؛ این طرز نگاه درستی نیست."

دفاع از عملکرد تیم
مارتینز با اشاره به آمار درخشان تیمش گفت: "میانگین گل ما یکی از بالاترین‌ها در دنیاست، حدود سه گل در هر بازی. مقابل مجارستان دو گل در جریان بازی زدیم، کاری که آلمان و هلند نتوانستند انجام دهند. مشکل ما گل‌زنی نیست، بلکه باید ارزش کار با توپ را بدانیم. در یورو ۲۰۲۴ مقابل فرانسه شجاعانه بازی کردیم و این تیم فرصت‌های گل متعددی خلق می‌کند."

تحلیل حریف و نکات فنی
او هشدار داد که مجارستان در ضدحملات خطرناک است: " مجارستانی‌ها برای رسیدن به دروازه ما به فرصت زیادی نیاز ندارند. در ضد حمله از بهترین‌های اروپا هستند. در بازی قبلی بهتر می‌توانستیم دفاع کنیم، اما عملکرد کلی تیم عالی بود."

مارتینز درباره سیستم تاکتیکی مد نظرش گفت: "انعطاف‌پذیری کلید ماست. باید در طول ۹۰ دقیقه بتوانیم سیستم را تغییر دهیم. از انعطاف و استقامت تیمم راضی‌ام."

وضعیت بازیکنان
سرمربی پرتغال خبر داد که ژوائو فلیکس به تمرین بازمی‌گردد، اما درباره رافائل لیائو و ایناسیو احتیاط می‌کند: "لیائو وضعیت خوبی دارد اما بازی‌های کمی برای میلان کرده و نباید ریسک کنیم. ایناسیو هم مصدومیت جزئی دارد."

2247333

پاسخ به منتقدان
مارتینز گفت از انتقادها ناراحت نمی‌شود: "باید بیشتر از تیم لذت ببریم تا اینکه دنبال ضعف‌ها بگردیم. بازیکنان ما شایسته احترام بیشتری هستند. البته که انتقاد طبیعی است، هر کسی نظر خودش را دارد."

تحسین ویتینیا
او در پایان از ستاره پاری‌سن‌ژرمن تمجید کرد: "برای من ویتینیا بهترین هافبک جهان است، همان‌طور که ژوائو نِوس هم با سبکی متفاوت در اوج است. در تمام آمارهای لیگ قهرمانان، ویتینیا بهترین بود."

از مارتینز درباره پنالتی از دست رفته کریستیانو رونالدو در بازی مقابل ایرلند هم پرسیده شد. او گفت: "فقط به خاطر شایستگی دروازه‌بان بود. کریستیانو همیشه همان کیفیت، اعتماد و روحیه را دارد که از او سراغ داریم. کریستیانو بهترین بازیکن تاریخ پرتغال است و این چیزها او را تغییر نمی‌دهد. چنین اتفاق‌هایی بخشی از فوتبال‌اند."


پرتغال فردا برابر مجارستان به میدان می‌رود و در صورت پیروزی می‌تواند صعودش به جام جهانی ۲۰۲۶ را قطعی کند. مارتینز در پایان گفت: "می‌خواهیم در خانه، با انرژی هواداران‌مان جشن صعود بگیریم."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

از رونالدو انتقاد نکنید، گلر ایرلند استثنایی بود! | ورزش سه