به گزارش "ورزش سه"، اسپانیا موفق شد در چارچوب مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶، بلغارستان را ۴-۰ شکست دهد. در این بازی اسپانیا تیم برتر میدان بود و با دو گل میکل مرینو پیش افتاد. سپس گلبهخودی بازیکن حریف و پنالتی اویارسابال دو گل دیگر به گلهای مرینو اضافه کردند و لاروخا به پیروزی ۴-۰ رسید و رکورد شکستناپذیریاش را به ۲۹ بازی رساند. لوئیس دلا فوئنته پس از بازی درباره عملکرد شاگردانش صحبت کرد.
کمبود بازیکن؟
برای من، تیمی که امروز بازی کرد هنوز یک تیم فوقالعاده است. داشتن این بازیکنان یک مزیت بزرگ است. تعهد بازیکنان و روحیهشان عالی بود. باید از این لحظه لذت ببریم. چیزی که در نیمه دوم دیدم باعث شد واقعاً به تیمم افتخار کنم. بازیکنان همیشه میخواهند برنده شوند و این را در هر بازی نشان میدهند.»
نمایش درخشان پدری؟
«پدری بازیکنی شگفتانگیز است. او چیزهایی را میبیند که دیگران نمیبینند. حرکت او شبیه همان صحنهای بود که در بازی قبل دیدیم و لو نورمان هم توانست آن را به خوبی ادامه دهد.»
رکورد ۲۹ بازی بدون شکست؟
«بزرگترین دستاورد ازآن بازیکنان است، اما ما چیزهای بیشتری میخواهیم. به این رکورد باید رکورد ۶۳ بازی بدون شکست در مرحله مقدماتی جام جهانی در خانه را هم اضافه کرد. این تیم هیچگاه از تلاش برای پیروزی خسته نمیشود. حالا نگاه ما به نوامبر است. از آنچه به دست آمده خوشحالم اما هدف اصلی ما صعود به جام جهانی است.»
سرمربی اسپانیا در پایان تاکید کرد که هنوز کار تمام نشده است:«دو بازی دیگر پیش رو داریم و باید تمرکزمان روی بازی با گرجستان باشد، اما هنوز صعود نکردهایم. ما موفقیتهای بیشتری میخواهیم.»