به گزارش ورزش سه، تیم فوتبال آلومینیوم اراک در حالی امروز میهمان پیکان تهران خواهد بود که در سه هفته گذشته نمایش فوقالعادهای داشته است و برای حفظ روندشان بعد از تعطیلات به دنبال سه امتیاز این مسابقه خواهند بود.
آلومینیوم با دو تغییر نسبت به بازی قبل به زمین آمده و امیر نوری کاپیتان اراکیها در این مسابقه روی نیمکت حضور دارد و همچنین امیرمحمد هوشمند به دلیل محرومیت غایب است تا رضا مرزبان به جای او در ترکیب قرار بگیرد.
بازگشت مهدی مهدیپور بازیکن سرشناس آلومینیوم از نکات قابل توجه است و او امروز در غیاب امیر نوری رهبری خط میانی را برعهده خواهد داشت و در کنار بازیکنان جوان تیم مجتبی حسینی قرار میگیرد.
تقابل محمد خلیفه و احمد گوهری دو دروازهبان که سابقه حضور در اردوی تیم ملی را هم دارند جالب توجه است و تلاش میکنند تا دروازهشان را بسته نگه دارند.
ترکیب آلومینیوم در این مسابقه به این شکل است:
محمد خلیفه - رضا مرزبان - بهروز نوروزیفرد - بهرام گودرزی -سیدمهدی مهدوی - ابولفضل قنبری - یاسین جرجانی - مهدی مهدیپور - امین جهانکهن - عباس کهریزی - رحمان جعفری