کد: 217102105 آبان 1404 ساعت 09:241.5K بازدید

اولین برد فصل: پاقدم اسفندیار خوب بود

تیم چلم در هفته دوم پلاس‌لیگای لهستان در دیداری نزدیک و پرهیجان موفق شد نخستین پیروزی فصل خود را برابر کپروم جشن بگیرد.
اولین برد فصل: پاقدم اسفندیار خوب بود

به گزارش "ورزش سه"، در یکی از دیدارهای جذاب هفته دوم رقابت‌های پلاس‌لیگای لهستان، تیم چلم با نتیجه ۳ بر ۲ مقابل کپروم به برتری دست یافت. چلم که بازی نخست خود را با شکست پشت سر گذاشته بود، با انگیزه جبران پا به میدان گذاشت و در نهایت پس از یک رقابت نفس‌گیر، نخستین برد فصلش را رقم زد.

چلم در این دیدار ست‌های دوم، سوم و پنجم را به ترتیب با نتایج ۲۵ بر ۲۲، ۲۵ بر ۲۲ و ۱۵ بر ۱۳ به سود خود خاتمه داد، در حالی که دو ست دیگر را با نتایج سنگین ۲۵ بر ۱۴ و ۲۵ بر ۸ به حریف خود واگذار کرد. این نتیجه، نشان‌دهنده نوسان عملکرد دو تیم در طول بازی بود اما چلم در ست پایانی با تمرکز و جسارت بیشتر توانست از سد کپروم عبور کند.

امیرحسین اسفندیار، والیبالیست ایرانی تیم چلم، در این مسابقه فرصت کمی برای حضور در میدان پیدا کرد اما در همان دقایق محدود موفق شد دو امتیاز برای تیمش کسب کند. او که در بازی نخست تیمش به میدان نرفته بود، اکنون امیدوار است با عملکرد خوب در تمرینات بتواند جایگاه ثابت‌تری در ترکیب چلم پیدا کند و در ادامه فصل سهم بیشتری در موفقیت‌های تیمش داشته باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار